De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 28 maart 2012

Mijn MAC stash!

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van mijn stash. Dit keer is het de beurt aan MAC. Ik heb dit professionele make-up merk nog niet zo lang geleden "ontdekt". Ik ga toch eerder een parfumerie binnen en heb meer merken die daar te koop zijn. In de stad waar ik woon is er ook geen MAC verkooppunt. Op een gegeven moment besloot ik het toch eens te gaan proberen, ik hoorde er veel goeds over en werd wel nieuwsgierig. Sindsdien loop ik steeds vaker even de Bijenkorf of de Pro store in Amsterdam in om te kijken voor leuke make-upjes, zo is mijn collectie toch een beetje gegroeid. Nog niet heel veel, maar wel genoeg om even aan jullie te laten zien.

Mijn allereerste MAC product was de de wimperkrultang, laat dat nou net het product zijn dat ik vergeten ben op de foto te zetten, oeps. Ik gebruik de wimperkruller op de dagen dat ik geen mascara draag, naar school bijvoorbeeld. Hele fijne wimperkruller.

Blushes, daar kan je er nooit genoeg van hebben. Ik heb er nog maar drie, maar er staan er nog zeker een paar op mijn wishlist. Hieronder zie je style, dollymix en peachtwist. Deze blushes zag je eerder in dit artikel voorbij komen



Blot powder. Een transparante poeder om gedurende de dag af te poeder, deze heb ik altijd in mij tas zitten. Handig in geval van nood en omdat er een spiegeltje in zit. En dan de studio fix concealer in de kleur NW25. DIt is een heel fijn product, alleen is hij iets te oranje voor mij. Dit werd mij geadviseerd, maar misschien had ik toch NC moeten hebben? In de zomer als ik bruiner ben zal hij denk ik beter matchen. Verder hele fijne producten.



Oogschaduw droeg ik eerst helemaal niet, nu vind ik het steeds leuk. Toch koop ik liever grotere paletten, vandaar dat ik er zo weinig zijn. Een duo palette waar ik All that glitters in heb gedaan, het vakje daarnaast is nog leeg. Ik ben dus nog steeds opzoek naar een mooie kleur die erbij past, als je suggesties hebt? Graag ^^. De paint pot in de kleur Rubenesque zie je hier ook, deze heeft een mooie shimmer en die draag ik dan onder een oogschaduw.




Dan mijn favo beauty producten, lipsticks! Ik houd van lipsticks van MAC. De kleuren zijn mooi, zien er mooi uit en ze voelen fijn aan. Ik heb er vier Chatterbox, Russian red, Blood red (dsquared) en barely nude. Van deze vier is Chatterbox toch echt mijn favoriet.




En een lipgloss die ik heel schattig vond. De kleur is mooi en de verpakking is zo leuk. Deze komt uit de dame edna Collectie.



Hier zie je twee andere soort lipglossjes. Dazzleglasses, die bevatten de meeste glitters die ik ooit in een lipgloss heb gezien, echt prachtig! Heel mooi in de zomer of gewoon als je een beetje glitter in je leven kunt gebruiken :).


Dan een product dat ik vaak in de zomer gebruik. De tinted lipconditioner in de kleur petting pink. Deze is bijna transparant, maar geeft een mooie glans en maakt mijn lippen zacht. Er zit ook een SPF 15 in, altijd goed!



Dan twee hele bekende en naar mijn mening ook onmisbare producten. De fix+ om als laatste stap je make-up te fixen of te mengen met losse oogschaduw en nog veel meer. En natuurlijk de brush cleanser, je dagelijkse reiniging voor je penselen.



Dan toch wel mijn duurste MAC product, de stippling brush #187. Ik wilde persee een stippling penseel om mijn foundation aan te brengen, dus ik koos voor diegene van MAC. De kost €48, het meest wat ik eigenlijk ooit voor een losse penseel betaald heb. Maar het is het wel echt waard, want ik gebruik hem dagelijks om mijn foundation mee aan te brengen en te blenden.


Dit was mijn MAC collectie. Sommige producten gebruik ik echt dagelijks, zoals het penseel, de brush cleanser en de concealer. Andere alleen bij gelegenheden. Ik vind het een heel leuk merk vooral de limited edition spreken mij het meeste aan, daar heb ik alleen nog niet echt veel van. Wat mij het minst aanspreekt zijn de mascara's en de foundations, maar dat is persoonlijk natuurlijk.


Wat is jullie favoriete MAC product?

9 opmerkingen:

  1. Mooie Mac collectie! De blushes zijn zo mooi, ik wil er ook nog meer kopen! En Chatterbox ziet er echt leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, Chatterbox is ook echt een favoriet :D

      Verwijderen
  2. Leuk om te zien, je hebt al best veel! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collectie! Satin Taupe is echt prachtig bij All That Glitters!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ga ik zeker voor kijken, BEDANKT :D

      Verwijderen
  4. Dollymix blush en Rubanesque Paintpot zijn zoooo mooi hé!

    BeantwoordenVerwijderen