De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete lipproducten (Summer Edition)

Lipproducten die ik graag gebruik in de zomer...

My life in pictures

Juli 2012 editie

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

woensdag 23 mei 2012

Maya's favoriete lipproducten (Summer Edition)

Afgelopen zondag kon je Jamie's favorieten lipproducten zien, vandaag ga ik die van mij laten zien. Dit zijn mijn 10 favorieten lipproducten voor de lente/zomer. Als wil de zon niet elke dag schijnen, op mijn lippen is de zomer al begonnen. Ben je benieuwd naar mijn favorieten en de swatches daarvan, klik dan verder.





Ik begin met de verzorgingsproducten. Dit zijn eigenlijk 2 producten, maar omdat ze beide exact hetzelfde zijn tellen ze voor één. Dit is de Elizabeth Arden 8hours cream. Heel fijn om de lippen te verzorgen. De stick heb ik altijd bij me, heel praktisch en hygiënisch voor onderweg. Het potje gebruik ik s'avonds, hier kan ik het product dus lekker royaal mee aanbrengen. Ik gebruik het dus meerdere malen per dag.

Een primer kan natuurlijk niet ontbreken. De oogschaduw primers is heel bekend en word door velen ook gebruikt, een lipprimer is minder bekend. Zonde, want het is een heel fijn product. De Too Faced lip insurance is mijn favoriet. Je brengt het aan voor je lipstick of gloss en het blijft langer zitten en het kruipt niet in de lijntjes.


Verzorging & primer

Lipglossjes, hier heb ik een beetje een haat/liefde verhouding mee. Ik vind ze prachtig! Ze plakken alleen vaak of ik voel het liggen op mijn lippen, niet fijn. Bij deze vier heb ik dat totaal niet, vandaar dat ze tot mijn favorieten behoren. De eerste is echt een budget topper voor in de zomer. De sunclub lipgloss van Essence. Een mooie peachy kleur met subtiele glitters en glans en heeft een SPF 6.

Het tweede glossje heb je laatst al voorbij zien komen, hij komt namelijk uit de Dior Croisette Collectie. De Dior Pink Croisette lipgloss, een mooie licht roze kleur met gouden glitters. Mooi subtiel met een prachtige glans! 

Nummer drie is van Chanel, de 687 Hirondelle. Dit is een licht roze kleur die minder glans en glitter geeft dan de meeste lipglossjes. Deze draag ik welleens over een lipstick, bijvoorbeeld de roze lipstick van Chanel die je hieronder ziet. Het past echt overal bij en staat fris.

Tot slot een glossje dat erg lijkt op een lipstick, maar dan glanzender. De Lancome 357. Deze lipgloss is creamy en zacht en heel erg dekkend en bevat gouden glitters. Super mooi fel kleurtje die in de zon helemaal tot zijn recht komt.

Lipgloss

Lipsticks kon je natuurlijk verwachten, dit zijn vier beauties die ik deze periode heel veel gedragen heb. 

De Dior rouge serum zagen jullie van de week al voorbij komen in twee andere kleuren, deze heb ik al een hele poos liggen en gebruik het echt heel vaak. Dit is de nummer 455. Het is een licht roze kleur die een beetje transparant is, hij heeft ook verzorgende ingrediënten erin zitten. Dat maakt hem fijn voor dagelijks gebruik.

De tweede heb ik ook al laten zien in een artikel, de Guerlain Shine automatique in de kleur nummer 240. Een prachtige glossy lipstick in een oranje/koraal kleur met mooie glitters en glans.

Tot slot twee creamy lipsticks, de MAC Chatterbox & Chanel coco rouge 37. Beide roze en zonder glitter of glans. Chatterbox is heel fel, voor als het wat meer mag zijn. De Chanel  lipstick heeft een zacht roze kleur die altijd kan, ik heb deze heel vaak gedragen naar werk of school. Beide heel mooi!


Lipsticks


Hieronder zie je de swatches, sommige heb je al eerder op de site voorbij zien kopen en andere zullen misschien in de toekomst ook nog voorbij gaan komen.


Swatches

Q: Wat is jullie favoriet?

9 opmerkingen:

  1. Mijn favoriet op dit moment is de oranje lipstick uit de le 50's girls reloaded collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooo die van Dior vind ik mooi.. prachtig met die glitters!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik zou ze allemaal wel willen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. waaauw!! Ik wou dat ik ze allemaal in mijn stash bezat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. okee, ik ben nu echt heel erg jaloers haha! maar wel echt fijne producten! (lijkt mij dan)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Chatterbox is echt een heel mooi kleurtje! Momenteel is Pinkadilly Circus van Catrice mijn favoriet :)
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige lipproducten! Mijn favoriet is just superb van MAC :-)

    BeantwoordenVerwijderen