De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete lipproducten (Summer Edition)

Lipproducten die ik graag gebruik in de zomer...

My life in pictures

Juli 2012 editie

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

zaterdag 23 juni 2012

Shoplog juni 2012

Het is alweer een maand geleden sinds mijn vorige shoplog, dus het werd weer tijd. Laatst tijd heb ik meer fashion items gekocht dan echte beautyproducten. Normaal gesproken is dat juist andersom, maar ik had dringend zomer kleding nodig. Kleding laat ik eigenlijk nooit zien in een shoplog, dus ik ga mijn beautyproducten en een paar accessoires laten zien. Dit heb ik de afgelopen twee weken ongeveer bij elkaar geshopt. 




Ik ga beginnen met een item wat ik niet zelf gekocht heb, maar dat ik heel graag wilde en echt super mooi vind. Ik heb hem cadeau gekregen van mijn zus, super lief! Het is een rode suède clutch van Karen Millen en heeft twee grote 'kwastjes' aan de voorkant. Aan de binnenkant heeft hij een tijgerprintje en handige vakjes. Hier ben ik heel blij mee! Deze tas heeft mijn zus gekocht voor € 85. Hij was in de sale, normaal gesproken kost deze het € 185.


Karen Millen Clutch

Een zonnebril stond ook nog op mijn 'nog-te-kopen-lijstje', ik kon een tijdje niet kiezen welke ik wilde (zoals altijd). Uiteindelijk koos ik voor een zonnebril van Burberry het aviator model. Zoiets had ik nog niet en het leek mij wel leuk. Ik heb de bril online gekocht, dus het was een gok of hij mooi zou zijn en of hij zou passen. Eenmaal thuisgestuurd past hij goed en ben ik er heel blij mee, gelukkig. De zonnebril kostte € 145. 



Foto in de trein met mijn nieuwe zonnebril :)

Vorig week was ik uitgenodigd bij een Inglot event waar ik samen met Lara en Agnetha heen ging. Ze lieten daar de herfst collectie zien en gaven make-up demonstraties, heel erg leuk! Hieronder zie je een beetje een sfeer impressie. We kregen een leuke goodiebag mee, maar ik ga jullie nog in spanning laten. De inhoud daarvan mag ik namelijk nog niet laten zien, eind augustus pas. Er zat ook een Duraline in, een product om oogschaduw vloeibaar en intenser te maken. Zoiets had ik nog niet, ik ben dus heel benieuwd. 


Inglot Event 



Na het event zijn we nog even naar de Inglot winkel in de van Baerlestraat geweest, altijd leuk! Daar kocht ik een cream powder. Een cream foundation met een poeder finish. Deze is net iets te oranje helaas, maar dat heb ik heel vaak met foundations. Ik ga hem nog even goed uitproberen en kijken of hij  bevalt. De Inglot cream powder kost 16 euro. 




Onder het mom van beter laat dan nooit, kocht ik gister het OPI Pink Friday nagellakje uit de Nicki Minaj collectie. Eerst hoefde ik het lakjes niet per see, maar toen dit limited edition lakje uitverkocht was vond ik hem toch wel leuk. Gisteren zag ik hem toevallig in de schappen staan en nam hem gelijk mee voor € 13,95.

Sephora heeft de gehele badlijn vernieuwd. Ik wilde daarvan iets proberen en nam een douchegel mee met de geur cotton flower. De douchegel kost € 3,60. 

OPI Pink Friday

Toen ik bij Sephora was nam ik ook gelijk een dagcrème voor mijn zus mee, zij gebruikt altijd de Clarins Eclat du jour. Een dagcrème voor de jonge huid die energie geeft met een mooie glow. Deze dagcrème kost € 24,50. 

Daarnaast kocht ik bij de drogist de make-up reinigingen die ik altijd gebruik van de Trekpleister. Een oogmake-up remover (€ 1,79) en reinigingsdoekjes (€2,79).



Aussie Miracle moist lijn is mijn favoriete haarverzorging van dit moment. Zoals ik al zei in mijn artikel over budget shoppen, koop ik graag in als er een actie is. Dit keer was er bij de Etos 1+1 gratis op Aussie, dus ik nam 4 producten mee. De conditioner en shampoo kosten € 6,99 en het masker kost € 8,99 per stuk. 

Tot slot Amla haarolie. Iets waar ik veel over gehoord heb, maar nog nooit geprobeerd. Het werd eens tijd. Ik kocht dit flesje olie voor 5 euro.




Dit was het dan. Mijn shoplog van de afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ik heb niet zoveel gekocht en 2 items heb ik gekregen zoals je kon lezen. Het valt dus mee. Deze maand stond helemaal in het teken van kleding, dat was echt nodig. 

Ik ben trouwens bezig steeds minder beauty producten te kopen en steeds meer op te maken. Dat gaat tot nu toe erg goed. Jullie kunnen dus binnenkort een 'opgemaakt' artikel verwachten. 


Q: Hebben jullie veel geshopt deze maand?

30 opmerkingen:

  1. Leuke producten, wel raar dat de foundation iets te oranje is. In de winkel zag hij er perfect uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ze had alleen een klein beetje bij mijn kaaklijn geprobeerd omdat ik mijn make-up niet eraf wilde halen. Op mijn hele gezicht viel hij toch net iets anders helaas. Maar ik heb 'm nog maar 1x getest en anders bewaar ik 'm voor de zomer ;-)

      Verwijderen
  2. Wauw, die clutch van Karen Millen is echt prachtig!! En die dagcrème van Clarins lijkt me erg goed! Die ga ik onthouden voor de volgende keer dat ik dagcrème moet kopen. Soms vind ik het wel jammer dat het zo lang duurt voordat producten op zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ja, ik ken dat! Heerlijk gevoel als je dingen echt helemaal opmaakt :)

      Verwijderen
  3. Super leuke shoplog. Leuk dat je het zo uitgebreid doet, dat maakt jouw artikelen altijd zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Altijd leuk om een shoplog te zien, en zeker van zulke spulletjes! Die clutch vind ik ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke producten liefje! Ik hou ook veel van Aussie haarverzorging... nou de actie geld tot morgen kan gelukkig nog inslaan =))

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er echt leuk uit, mooi lakje van opi! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. gave shoplog!! Je tasje en zonnebril zijn prachtig:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie producten heb je allemaal gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spulletjes! Ik heb Pink Friday van O.P.I. ook. Het is een heel mooi kleurtje alleen staat het om de een of andere reden me niet.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  10. WHUUUT, was jij ook bij Inglot? Waarom zag ik jou niet en heb ik geen praatje met je gemaakt? =( Ah, wat baal ik haha. Ik ben trouwens jaloers op je OPI lakje en zonnebril. Wat zijn die pretty! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hé? Was jij er ook? Ik heb jou helemaal niet gezien, jammer joh! :( Volgende keer beter ;-)

      Verwijderen
  11. Wauwie, jij koopt veel luxe dingen. Daar hou ik ook van. Je karen mollen clinch en zonnebril vind ik zo mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik bedoel natuurlijk Karen Millen Clutch :P

      Verwijderen
  12. Oh wat een mooie spullen!
    Het tasje is zo leuk en toffe zonnebril!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. En oh.. Die clutch. Je bent gezegend!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het Pink Friday lakje vind ik zo mooi! En leuke zonnebril, staat je goed=)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Ik ben er ook heel blij mee :D

      Verwijderen
  15. Leuk geshopt heb je! Ik was na het event ook nog in de winkel, we hebben mekaar misgelopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah jammer! Heb ik je gewoon misgelopen. Balen! :(

      Verwijderen
  16. Die zonnebril is echt heel mooi! Hopelijk komen er meer dagen met zon, dan kun je er echt gebruik van maken :D En pink friday is een mooie kleur vind hem alleen vervelend en streperig lakken :S Zal wel aan mijne liggen :(
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen