Favorieten van April 2012

Mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand...

Mijn make-up stash

Ik geef een persoonlijk kijkje achter de schermen. Hier kun je mijn make-up stash en organisatie zien...

Make-up Glamour look

Make-up glamour look..

Do's & Don'ts: Mascara

Lees hier alle do's & don'ts voor het aanbrengen van mascara...

Guerlain Shine automatique lipsticks

De nieuwe lipsticks van Guerlain zijn glossy, glanzend en kleurijk. Ik laat jullie twee kleuren uit deze collectie zien...

vrijdag 4 mei 2012

Sally Hansen Insta-dry topcoat

Soms kom je een product tegen dat je niet eerder hebt gebruikt en dat je het dan zó fijn vind dat je je afvraagt waar je dit niet eerder ontdekt hebt. Komt dat je bekend voor? Mij wel! Ik gebruikte nooit een sneldrogende topcoat. Ik kende het wel, maar het sprak mij eigenlijk nooit echt aan. Totdat ik deze topcoat opgestuurd kreeg, ik besloot het te proberen en ik was gelijk enthousiast. Ik heb het over de Sally Hansen insta-dry topcoat.


Ik vind het heel leuk om mijn nagels te lakken. Vaak doe ik dat s'avonds voor de tv of even snel voordat ik de deur uitga als ik iets leuks ga doen en daarvoor geen tijd heb gehad. Vaak levert dit helaas problemen op. Dat je net je nagels gelakt heb en dat opeens nog naar het toilet moet, of dat je wilt gaan slapen en je weet dat het je nagels gaat verpesten en tja... je nagels lakken net voordat je de deur uitgaan is nooit een goed idee. Zal deze topcoat dan de oplossing zijn voor al mijn nagellak problemen?



De Sally Hansen insta-dry topcoat beloofd je nagellak na 30 seconden helemaal droog te maken. Je kunt het 2 minuten nadat je je nagels hebt gelakt aanbrengen in één laagje. Ook geeft het een glans en zorgt het dat je nagellak veel langer blijft zitten. Dat zijn hele mooie beloftes en eigenlijk alles wat ik in een topcoat zoek, ik heb voor jullie getest op deze topcoat die beloftes ook echt nakomt.



De topcoat is heel vloeibaar, daardoor lak je niet snel een te dikke laag. Dit werkt erg fijn. Ook het kwastje is prima. Ik breng de lak aan na iedere nagellak en vaak heb ik de nagellak dan in twee laagjes aangebracht Ik breng één laagje topcoat aan en hij is echt zó snel droog. Het lakje wordt uitgehard en je kunt verder met je dagelijkse bezigheden. Ik laat het meestal een paar minuutjes drogen voordat ik eraan zit om te kijken of het droog is, dat is al veel minder dan het halve uurtje wat ik er eerst aan kwijt was. Ook blijft mijn nagellak twee keer zolang zitten dan normaal en geeft een glansje. Het is dan ook geen verrassing dat dit lakje het heeft gehaald tot mijn favoriete producten van april. Dit is de enige topcoat die ik nu gebruik, hij is echt geweldig!




Sally Hansen insta-dry topcoat is te koop bij verschillende drogisterijen voor € 10,95.

18 reacties:

  1. ik heb dit ook nog nooit geprobeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was echt aan het wachten op deze review haha! Ik heb momenteel een topcoat van OPI maar die duurt echt eeuwen om te drogen volgens mij :S ik ga deze maar eens even checken
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die van OPI heb ik ook. Die geeft een mooie glans en werkt goed. Hij is alleen niet snel drogend, helaas! :)

      Verwijderen
    2. Bedankt voor je eerste reactie trouwens haha ;-)

      Verwijderen
  3. Misschien dat ik zo een soort product maar s moet aanschaffen, ik ben niet echt geduldig met als resultaat mislukte nagels. De prijs laat me alleen wel een beetje twijfelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ongeduldig zijn, daar heb ik ook last van ;-)

      Verwijderen
  4. Deze heb ik nog niet eerder gezien, maar hij klinkt erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt als een droom die uitkomt... bijna te mooi om waar te zijn, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt ;-) Zodra mijn Sèche Vite topcoat op is, ga ik deze halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helaas is Sally Hansen niet bij ons tekoop in Belgie...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is wel heel jammer ja :(

      Verwijderen
    2. Ow jawel hoor! bij Kruidvat proberen! of gewoon via internet.

      Verwijderen
  7. Oh die lijkt me fijn! Ga ik onthouden en misschien binnenkort kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Can't do without! gebruik hem al jaren! en is het beste dat er is! Wel enigzins je nagellak laten drogen, maar de toplaag is daarna droog! let wel...niet hard. dus beetje oppassen met stoten. Gelakte teennagels gaan met deze laag gewoon en hele vakantie en soms langer mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat klinkt geweldig zeg, wil hem nu toch wel heel graag hebben.. als hij een keer in de actie is neem ik hem mee :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zoek deze top coat al lang. Maar hier in Belgie nog nergens gevonden... ook niet via internet. Wie weet waar ik hem kan vinden? (online nergens gevonden ook niet bij kruidvat, douglas of ici paris...)

      Verwijderen
    2. Ik zoek deze top coat al lang, maar hiet in Belgie nergens te vinden... (Ook niet online gevonden bij kruidvat, douglas of ici paris) wie kan mij helpen?
      waar koop je hem in Nederland? (mijn zus woont daar)
      isabelle

      Verwijderen
    3. Als het goed is kun je het kopen bij de ICI paris en kruidvat :)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...