De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 29 februari 2012

Make-up Stash & Organization februari 2012

Belofte maakt schuld! Ik heb beloofd mijn make-up stash te laten zien, dus dat ga ik vandaag laten zien. Ik vroeg laatst op twitter of jullie liever een filmpje of foto's zouden willen zien en de meeste hebben toch voor foto's gekozen, dus het wordt een foto artikel. Het zijn uiteindelijk wel heel veel foto's geworden en het is ook meer een organization artikel. Het werd gewoonweg te veel om alle producten uitgebreid te laten zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Kijk je mee?

In mijn kamer heb ik een make-up tafel staan met een grote spiegel. Hier zit ik elke ochtend aan om mijn verzorgingsproducten aan te brengen en mijn make-up op te doen, s'avonds zit ik er weer m mijn make-up eraf te halen en mijn nachtverzorging aan te brengen. Hier maak ik ook bijna alle foto's voor de site, dit is echt mijn favoriete plekje van het huis.

Naast mijn make-up tafel heb een kast staan, dit is de Alex kast van de Ikea. Deze heb ik sinds kort omdat het niet meer in mijn make-up tafel pasten. Ik heb ook nog een visagie koffertje, maar dat gebruik ik niet voor mijzelf dus die laat ik niet zien. 

Zoals je ziet is alles wit met heel veel roze details!



Op de tafel heb ik producten staan die ik vaak gebruik en waar ik zo dus gemakkelijk bij kom, ik heb deze producten gekozen omdat ik ze leuk vond staan. Aan de linkerkant zie je mijn Herome handgel om mijn handen te desinfecteren voordat ik mijn make-up doe. Daarnaast staan mij penselen die ik dagelijks gebruik en mijn tweezerman pincet. Het glazen hart heb ik bij de V&D vandaan, de balletjes die erin zitten heb ik gekregen. Verder staat er mijn dagcreme die ik momenteel gebruikt, de Chanel eclat en het masker dat erbij hoort. En natuurlijk de Elizabeth Arden 8 hour cream, dit gebruik ik voor dat ik mijn make-up aanbreng en voor het slapen gaan op mijn lippen.



Aan de rechterkant van mij tafel staan de Karl Lagerfield Coco Cola flesjes, een gouden foto lijstje met een foto van mijn moeder, de Clinique lotion en mijn Otazu doosje met daarop een geurkaars. In het midden staat nog een mini Chanel tasje met mijn lievelings Chanel lipsticks.



Onder mijn make-up tafel zitten 2 vakken, die kan je zien als je de deurtjes opent, nu zie je ze niet. Dat is maar goed ook, want dat is ontzettend rommelig en daar zitten douchegels, bodylotions, Lush zeepjes en nog veel meer producten die veel plek in beslag nemen. Onder zie je 2 koektrommels met geuren die nieuw zijn en die ik nu even niet gebruik en in dat blauwe doosje zitten mijn make-up tasjes.


Dan de vakken onder de tafel die je wel ziet. Hier staan mijn 2 Too Faced paletten, naturel eye en naked eye. Daarboven zie je mijn Chanel sublimage oogcreme. Ook staan mijn foundations en primers daar, dat zijn veel verschillende merken van Rimmel tot Chanel en van Guerlain tot Gosh.

Daaronder zie je een bakje met verschillende poeders. Het grotere roze bakje daar zitten mijn lipglossjes in, lippenbalsems en mijn lipsticks die niet in de houder passen.




Aan de andere kant staat een houder met mijn lipsticks en mijn Dior J'adore bodycreme pot. Daaronder heb ik weer 2 bakjes, net zoals de andere kant. In de grootste zitten mijn andere soort poeders zoals highlighter, bronzers & blush. Daarnaast zie je een bakje met oogschaduws, mono's en kleine paletjes.


Dan ga we nu kijken naar mijn kastje. Daarop staat mijn O.P.I nagellakrekje waar ik een Chanel plaatje boven heb gezet, deze heb ik uit een tijdschrift geknipt (met hard cover). Bovenin heb ik mijn O.P.I lakjes gezet en onderin mijn Chanel lakjes. Daarvoor staat een transparante bakje die ik bij de Blokker gekocht heb, hier zitten al mijn andere lakjes in. Ook zie je mijn Givenchy geurkaars en een Geisha beeldje.





Dan de inhoud van het Ikea kastje! Wat er in het eerste laatje zit kun je hier lezen. Hier zitten o.a. poltoden, mascara's, concealers, penselen en samples in.



In het tweede laatje zie je veel nieuwe producten en producten die nog in verpakking zitten. Ook kun je mijn paletten hier vinden. Je ziet ook mijn nieuwste aanwinst, het Urban Decay Naked 2 palette. Dit zit nu al aardig vol, maar het is volgens mij nog steeds overzichtelijk. Dit is dan ook echt mijn favoriete lade.



Dat was het dan wat make-up betreft, nu door naar de verzorging. In deze derde lade zie je 2 paarse bakjes, hier zitten voornamelijk back-ups in van bijvoorbeeld mascara en poeder. Ook zitten hier mijn glitterbolletjes van Sephora in en mijn nieuwe toilettasje uit mijn laatste shoplog.

Ook zie je hier mijn dagelijkse verzorging en reinigingsproducten. Bijvoorbeeld MAC brush cleanser en fix + spray, Estee Lauder Advanced night repair en Daywear fluide, Biotherm nachtcreme etc. Daarnaast zie je weer hetzelfde transparante bakje als waar mijn nagellak in zit, hier zitten kleinere verzorgingsproducten in.
 

Dan de vierde lade, hier zitten producten in die in nog niet gebruik. Ik bewaar deze dus tot de andere producten opzijn, zodat ik hier aan kan gaan beginnen. Achter zitten geuren en maskers, voorin huidverzorging en reiniging.



Totslot mijn laatste lade, die helemaal in het teken staat van haarproducten. Achterin mijn CHI stijltang, borstels, CHI producten, serums, droogshampoo's etc. Hier bewaar ik ook mijn zonnebril en beauty blender.


Het is een heel lang artikel geworden met ook de nodige tekst erbij, sorry daarvoor haha, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Als jullie ergens een review van willen zien, hoor ik dat graag!

Liefs, Maya

32 opmerkingen:

  1. Wat heb je alles mooi opgebergd zeg! Daar heb ik helaas geen plaats voor. Ziet er top uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat heb je echt heel smaakvol gedaan zeg! Dat je echt een eigen plekje heb voor je make-up is gewoon geweldig! Ik heb ook de ikea alex maar dan het ander model en ook met bestekbakken, ik ben er echt zo tevreden over! Heel leuk dat je dit deelt, ik vind het echt inspirerend :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien!
    Wat heb je alles netjes opgeborgen zeg, ziet er heel mooi uit! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een geweldige stash! Om jaloers op te worden! Dat nagellak rekje is zooo tof, hoe kom je daar aan? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het rekje gekregen. Maar ik zag dat je het ook bij transdesign of eBay kan kopen :)

      Verwijderen
  5. Wauw, mooie stash! En zo netjes opgeborgen allemaal! Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waw.. Je stash zelf is heel indrukwekkend, en de manier waarop je het presenteert is werkelijk ook héél erg mooi! Very envious!!! Well done! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wouh super gaaf ook die Opi stash. En ik zag het idee van die kwasten op Printerst leuk zeg lijkt me ook nog eens super handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Indrukwekkend... Waar komt de tafel vandaan? Erg handig die vakken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het is inderdaad handig, dank je! :D. Ik weet niet meer precies waar deze vandaan komt, sorry, ik heb hem namelijk niet zelf gekocht.

      Verwijderen
  9. Mooi om zo alles te zien! Ik hou ervan om stash foto's te bekijken, kan ik alles op mijn gemak zien! je hebt het mooi ingericht!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat heb je je plekje mooi ingericht. Erg mooi de witte basis met roze accenten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig om te zien. Het ziet er indrukwekkend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk! Hoe kom je aan al die spulletjes? Allemaal zelf gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw super mooi!!
    had ik maar zoveel make up producten.
    waar heb je die chanel poster van :$

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De poster van Chanel is een harde kaft van een tijdschrift ;-)

      Verwijderen
  14. Mooie stash en wat heb je het allemaal mooi ingericht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie stash, ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Waaauw, super mooi ingericht.
    En wat een heerlijke producten heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Waauuuww echt super,

    Heb je echt alles zelf gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, sommige dingen koop ik en andere dingen krijg ik weer :)

      Verwijderen
  18. Whoaw, wat heb je veel! En zo mooi opgebergd...

    Ik ben echt jaloers..;

    Liefs,
    Jolien

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw mooie stash en mooi gepresenteerd! Ik heb een vraagje. In je eerste laatje zit een witte bak met allerlei vakken, hoort dat in die ladekast of kan je dat ergens kopen? Ga straks verhuizen en ben naar handige dingen opzoek om alles op te bergen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Dat witte bakje is een bestekbak van de IKEA, gewoon bij de keukenafdeling :D

      Verwijderen
  20. waar heb je die mooie nagelak bakje van?

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw, impressive make-up collection! Ik zat werkelijk over je foto's te kwijlen, haha! Heb de IKEA bestekbakjes ook om mijn make-up in mijn lades georganiseerd te houden, werkt goed hé. Je hebt trouwens ook een super leuke nagellak houder. Zoek ook zo iets maar voor mijn lippenstiftjes. Enig idee waar ik dat kan vinden, heb werkelijk alle winkels al afgezocht: blokker, ikea, casa, ...

    BeantwoordenVerwijderen