De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

WINACTIE

Doe mee en win een Clarins Make-up palette

3 keer: Nude nagellak

Drie mooie nude kleurtjes voor op je nagels...

Make-up Glamour look

Make-up glamour look..

Fashion Inspiration: Coral Summer

Drie outfit's met een vleugje koraal!

woensdag 20 juni 2012

Too Faced Primed & Poreless powder

Ik draag bijna elke dag wel iets van make-up op mijn gezicht. Foundation, poeder, bb-cream of gewoon een getinte dagcréme. Dat poeder ik dan af een een transparante poeder, het laat mijn make-up beter zitten en het zorgt dat ik niet ga glimmen gedurende de dag. Met mijn gecombineerde huid is dat geen overbodige luxe. Ik gebruik al een hele poos dezelfde poeder daarvoor en ik kan echt niet meer zonder, de Primed & Poreless poeder van Too Faced. Laats bedacht ik mij opeens dat ik hier nooit een review over geschreven heb, vandaag ga ik dat dus maar snel doen!



Deze poeder zit in mijn everyday make-up bakje en gebruik hem bijna dagelijks. Dit is een van die producten die ik zo fijn vind en zo vaak gebruik dat het een beetje vanzelfsprekend is geworden, soms vergeet ik dan een beetje hoe fijn een product is. Ik kom daar dan achter als ik iets anders ga testen, want ik kom altijd weer bij deze poeder terug. Zo heb ik de HD poeder van Make-up for ever liggen, de Blotpowder van MAC en de prime & fine van Catrice. Dit blijft mijn favoriete poeder om mee af te poederen.


De poeder is niet spierwit, zoals veel dat wel zijn. Dat zorgt ervoor dat je geen 'witte' waas krijgt over je gezicht. Hij is dus helemaal transparant op de huis, zoals die bedoeld is. De poeder zelf heeft een fijne textuur, hij is dus niet heel 'poederig'. Je ziet er dus niets van terug op de huid. 

Voordeel van de poeder is dat hij ook je poriën minder zichtbaar maakt. Het geeft je een matte, zachte uitstraling en mijn gezicht ziet er rustiger uit.




De verpakking heeft een handige draaibare gedeelte. Het heeft een kant met gaatjes waar de poeder uitkomt en als je het draait dan sluit je het. Je kunt het dus makkelijk doseren, want je hebt maar een beetje per keer nodig. 

Ik doe altijd een klein beetje poeder in de dop en draai daarin rondjes met mijn penseel. De poeder komt dan in het penseel in plaats van erop, zo wordt de poeder beter over mijn gezicht verdeeld en krijg je niet ineens heel veel op de plek waar je het als eerst aanbrengt. Op mijn t-zone breng ik net iets  meer aan omdat ik daar kan gaan glimmen. 



Hele fijne poeder dus en je doet er ook heel lang mee. Een aanrader als je een transparante poeder zoekt die je make-up langer mooi houdt en glimmen tegen gaan. Vooral voor de normale tot vette huid is hij heel fijn, maar eigenlijk is hij geschikt voor alle huidtypes. 

Too Faced is exclusief bij Sephora te koop. De Primed & Poreless poeder kost € 30,60. 

23 reacties:

  1. Ziet er goed uit! Vooral dat hij niet gewoon wit is van kleur! Je hebt trouwens een super leuk kleurtje op je nagels! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Het is dit kleurtje --> http://lipsticknews.nl/2012/05/nails-of-day-baby-coral.html

      Verwijderen
  2. Ziet er mooi uit maar iets te prijzig voor mijn portemonnee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Door jou wil ik nu alles van Too Faced haha! De verpakkingen zijn zo leuk. Deze poeder lijkt me ook prettig, alleen heb ik liever een gepresste poeder.. Dus mijn zoektocht gaat nog even door!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik kan er niets aan doen, I love Too Faced! Ik heb ook een gepresste versie (Absolutly invisible) liggen van Too Faced, die zal ik ook maar reviewen binnenkort ;-)

      Verwijderen
  4. Die lijkt mij heel fijn. Ik ga hem op mijn nog-te-kopen-spullen-lijstje zetten haha. Zou je trouwens nog een update van je Make-up collectie willen laten zien? :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat artikel ga ik sowieso nog maken. Alleen nog even een juiste moment vinden ;-)

      Verwijderen
  5. hij lijkt me erg fijn, maar de prijs houd me toch een beetje tegen ;) xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ziet er zeker niet slecht uit maar gezien de prijs vind ik 'm toch wel wat boven m'n budget voor zo'n soort poeder >.<

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is inderdaad wel wat duurder, maar ik doe er dan ook heel lang mee :)

      Verwijderen
  7. Lijkt me wel heel leuk. Mijn transparant los setting poeder van Sisley is bijna op misschien is dit een fijne opvolger?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fijne poeder! Die moet ik ook maar eens scoren, alleen al omdat die verpakking van Too Faced zo damn mooi zijn, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er uit als een heel mooie poeder!Wel wat aan de prijzige kant helaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Pfoee erg duur! Voor 6 euro kun je ook een goede poeder kopen van Catrice :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb deze ook! Vind hem vooral erg fijn over mijn foudation te dragen. Zeker een aanrader :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik draag hem ook graag over m'n foundation :)

      Verwijderen
  12. Ik vind hem een beetje prijzig maar denk dat als het z'n werk goed doet en je er lang mee gaat dat het uiteindelijk toch een investering is. Lijkt me goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Klinkt echt heel goed! En ook leuke nagellak hihi (:

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie poeder! Ik heb een miniprimer van deze lijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Supermooi! Ik heb de shadow insurance en het natural eye palette :)
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ziet er goed uit! Ik vind het kleurtje op je nagels trouwens erg mooi!:)
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen