De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 10 september 2012

Opgemaakt september 2012

Zoals je in de laatste shoplogs kon lezen heb ik een no-buy. Ik gebruik nu producten die in mijn stash zitten en koop niets meer bij, producten maak ik nu dus ook echt op. Dat deed ik natuurlijk al, maar nu nog meer. Je zult dus vaker een opgemaakt artikel voorbij zien komen. Nu dus ook weer...


Als eerst de verzorgingsproducten. Ik gebruik al heel lang het Clarins HydraQuench masker. Een heerlijk  cream masker die je huid hydrateert en je huid kalmeert. Hij werkte heel goed bij mijn vochtarme huid. 

Ook is de grote flacon Kruidvat nagellakremover opgegaan. Ik heb het potje met het pompje van Kruidvat en vul hem steeds met deze nagellak remover. 




Dit keer is er ook veel make-up opgegaan. Nouja, een paar heb ik opgemaakt en een paar producten gooi ik weg. Het voelt eigenlijk best goed om producten op te maken en goed te weten welke producten ik dus niet meer moet kopen. 



Deze keer heb ik twee mascara's opgemaakt. De Estee Lauder sumptuous extreme mascara, mijn favoriete mascara van de laatste tijd. Goed groot borsteltje die veel volume geeft en het separeert mijn wimper goed. Ook mijn Chanel mini mascara is op gegaan, deze had ik vaak ik mijn tas zitten omdat hij zo klein is en makkelijk over een andere mascara heen te gebruiken is. 

Wat ik ook opgemaakt heb is l'Oreal eyeliner. Deze heb ik al vaker opgemaakt en hij is erg fijn in gebruik en mooi zwart. 

Daarnaast heb ik ook drie producten weggedaan. De L.A. girls mark my eyes eyeliner. De eyeliner zelf is prima, maar ik krijg er een allergische reactie van op mijn oogleden. Na gebruik zijn mijn oogleden dik en rood. Die gaat dus gelijk weg. 

De Maybelline 24 concealer gaat ook weg, deze is verkleurd op de huid en word een beetje oranje. Geen mooi gezicht dus. De Sephora wenkbrauwgel heb ik best lang gebruikt, maar de gel is verkleurd en ziet er niet echt goed meer uit. Beide gaan ze dus de prullenbak in. 



Zou ik het opnieuw kopen?

Het maker van Clarins, de nagellak remover en de mascara's zou ik zeker opnieuw kopen. Ze zijn allemaal heel fijn, ik heb ze ook niet voor niets opgemaakt. 

De eyeliner van l'oreal is een twijfelgeval, hij is op zich fijn, maar ik heb nog heel veel liggen dus ik zal eerst die opmaken en dan kijken welke uiteindelijk het fijnst is. 

Wat is zeker niet opnieuw zou kopen zijn de L.A. girl eyeliner, de maybelinne concealer en de Sephora wenkbrauwgel.

Dit was het dan. Ik denk dat het snel zal gaan nu ik niets koop. Ik krijg natuurlijk wel dingen opgestuurd, maar ik zal proberen eerst producten die wat langer liggen eerst op de maken. Voelt toch goed dat ik producten echt gebruik en dat het ook daadwerkelijk opgaat. Tot snel dus ;-).

18 opmerkingen:

  1. de estee lauder mascara lijkt me wel wat :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lijkt me ook een leuk gevoel, ik vind het ook altijd fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen wat weg blijft en wat terug komt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Altijd leuk om dingetjes op te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah misschien moet je eerst al je oude spulletjes gebruiken. En dan bij een koopdrift je opgestuurde spulletjes openmaken. Voelt dan ook als nieuw! Hoop dat het helpt ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is een goede! Bedankt voor de tip :D

      Verwijderen
  6. Mooie producten heb je opgemaakt! En de tip van Evey is erg goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geeft echt een voldaan gevoel he als je iets hebt opgemaakt. Ik gooi het dan echt met plezier weg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is wel her heerlijke met een no-buy je ziet echt producten opgaan en je weet op deze manier wat je hebt. Succes nog met de no-buy :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt veel mascara's opgemaakt.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Yo go girl! Ik hoop dat de no-buy lukt, de laatste zin geldt trouwens ook voor mij. Je hebt gelijk, ik zal ook eerst producten opmaken die ik al heb, en later pas weer wat nieuws kopen. Heb ook ontzettend veel sample's etc, die ben ik nu allemaal aan het opmaken. Voelt goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. In 1 van je artikels zag ik jou HD foundation van make up forever voorbij zien komen.. Ik wil deze graaaag aanschaffen maar geen idee of ie nou wel goed is.. Kun je hier miss een review over schrijven?

    Leuke site !!!!!!!! Ga zo door !

    BeantwoordenVerwijderen