De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 17 november 2012

Opgemaakt oktober 2012

Er is weer ruim een maand voorbij, anderhalf bijna, dus tijd voor een opgemaakt  artikel. Deze producten heb ik deze maand opgemaakt. Ik moet jullie waarschuwen, het is dit keer weer heel veel. Vooral removers, omdat iedereen thuis die mee gebruikt. Dan gaat het hard kan ik je vertellen.  Ik zal maar beginnen en jullie laten zien welke lege verpakkingen ik allemaal weggegooid heb. 

Als eerste en grote fles nagellak remover van Kruidvat zonder aceton. Wat nagellak remover betreft ben ik niet zo kieskeurig, als hij zijn werk doet ben ik blij. Deze zal ik dus wel opnieuw kopen. 

HAIRepair Vital oils van Organics, dit leek zo een goed product. Een olie voor haar en hoofdhuid voor droog haar. Hij brengt heel fijn haar, door de puntige opening kan je goed bij je hoofdhuid en voelt het heel verkoelend. Het doet alleen niets voor mijn haar, mijn haar voelt alleen maar stugger na gebruik. Niet goed dus, deze zal ik zeker niet nog een keer kopen. 

Ik gebruik vaak reinigingsdoekjes en wissel vaak van merk. Dit keer had ik de Olaz doekjes. Deze waren erg fijn in gebruik.


De dagcrème die ik in de zomer veel gebruik heb is nu ook op, de Clinique moisture surge crème. Een gel achtige crème die zacht en verkoelend aanvoelt. Deze is ideaal voor de zomer, maar doet niet genoeg voor de winter. Misschien volgende zomer weer aanschaffen, maar nu nog even niet. 

Daaronder gebruikte ik het visionnaire serum van Lancome, een fijne glowy serum die zorgt voor een meer egale en gladdere huid op den duur. Daar heb ik niet veel van gemerkt, maar het geeft mij huid wel een mooie glans. 

Daarnaast een product dat niet op is, maar helaas over de datum is. De Lush Lemony flutter. Ik zal deze niet opnieuw kopen, ik vind het gewoon zonde dat ze zo snel over datum gaan. Het product is wel heel fijn, maar ik heb andere producten voor mijn nagelriemen die ik ook fijn vind.



Drie Benefit producten. Een mini van de Ooh la lift, deze heb ik ook in full size en gebruik ik nog steeds. Ook een mini van de lipplump, een lipprimer die ik toch iets te bruin vind. En als derde product een lipstick in de kleur Skinny dip, een heel mooie oud roze kleurtje. Heel erg jammer dat deze op is, deze wil ik wel nog een keer hebben.


Twee maskertjes, Pretty peach masker van Dr. van de Hoog en het ROC Hydra+ masker. Beide prima maskertjes. 

Ook is het Revitalash serum opgegaan. Hier baal ik echt van. Deze is echt zó fijn! Mijn wimpers werden er echt langer van, met mascara werd mij vaak gevraagd of ik nepwimpers had of welke mascara ik droeg. Ik was heel blij met het resultaat. Hij is helaas een beetje duur, €125 voor 3 ml :(. Maar hij is echt zó goed....


Batiste Droogshampoo, mijn favoriete droogshampoo. Deze blijf ik opnieuw kopen. Geen ander merk droogshampoo kan hier tegenop. Dan de Fa deodorant, deze is prima, maar niet heel speciaal. Hij ruikt wel lekker. 

Van Clarins de Beauty flash blam. Een product voor onder je foundation, deze geeft je een perfecte stralende huid. Heel mooi is deze, ik heb al een tube liggen die klaar is om gebruikt te worden. 


Tot slot drie reinigingsproducten. Zoals ik al zei gaan deze altijd heel snel, omdat iedereen deze meegebruikt. De Oriflame Foaming Cleaners, the bodyshop cucumber water en het Bioderma lotion. De reinigingen van Oriflame en Bioderma vond ik heel fijn. Die van the bodyshop viel helaas tegen, hij ruikt niet lekker en is mede daardoor niet fijn in gebruik. 


Dit was het dan, mijn opgemaakt producten. Nu kan ik weer aan nieuwe producten beginnen, altijd leuk! 

18 opmerkingen:

  1. Wat jammer van je lemony flutter.. Ik heb die van mij ook al een tijdje maar eigenlijk nog nooit naar de datum gekeken. Ik gebruik altijd droogshampoo van andrelon maar die van Batisite lijkt me ook goed!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hij gaat maar 1 jaar mee. Best kort voor zoveel inhoud :(

      Verwijderen
  2. Haha, dat zijn best wel veel producten!! Nu hup aan de slag met nieuwe:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aan nieuwe producten beginnen is altijd leuk. Lush lijkt me heel lekker. En je hebt idd veel opgemaakt :o

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het Visionnaire serum van Lancôme heb (of liever: had) ik ook en hoewel ik het best fijn vond om te gebruiken, heb ik er ook niet zo veel resultaat van gemerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Er gaat toch best veel op bij jou en snel! Die lemony flutter is zonde eigenlijk he van zo'n grote pot aangezien het niet snel op gaat. Ik gebruik m daarom echt voor alles haha dan gaat het wel snel op :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ja, dat komt er van als je met veel mensen woont ;-)

      Verwijderen
  6. lekker veel producten op! Je kunt de lipstick nog "uitlepelen" en omsmelten in een pan dan heb je nog veel product wat je nog kan gebruiken:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De lipstick van Benefit vind ik ook heel mooi!
    Wat voor dagcreme gebruik je op dit moment, nu het kouder is?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op dit moment gebruik ik de Estee Lauder day waer creme :)

      Verwijderen
  8. Wat een fijne dingen kwamen er voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het leuk als ik een product ook echt opmaak.
    En wat heb je leuke dingen opgemaakt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat zijn ook aardig wat producten! ;O

    BeantwoordenVerwijderen