De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 3 september 2012

Prijzencircus Sephora 3 of 2 voor €10 September 2012 + tips

Het is weer bijna zover. Iets waar de meeste ieder halfjaar weer naar uitkijken: het Prijzencircus! De echte beautylovers hebben daar maar 1 reden voor, de 3 voor 10 actie bij de Sephora. Geweldige actie waarbij je al het make-up van het merk Sephora kunt kopen en daar maar 10 euro per 3 stuks voor betaald. Heerlijk! Dit jaar is het echt iets veranderd, op sommige artikelen geldt namelijk 2 voor 10 euro. Vanaf donderdag 27 september 2012 is weer dus weer zover en kun je weer lekker inslaan. (woensdag 26 september begint het al met een VIP koopavond) Klik verder voor een paar van mijn tips.

LET OP! Dit jaar is er iets veranderd. 

Foundations & Mascara's --> 2 stuks voor €10

Overige make-up en 50 ml reinigingsproducten --> 3 stuks voor €10

(grote paletten en 5 kleuren oogschaduws doen niet mee aan de actie)


Er is altijd zoveel keus, het assortiment is enorm groot. Hoe kun je het best producten vinden die bij je passen en mooi bij je staan? Ik ga jullie daarbij helpen.

Foundations en poeders
Denk eerst na over wat je wilt. Wil je een vloeibare of een poeder foundation? Wil je matteren of juist een mooie glow? Als je een keus hebt gemaakt is het tijd om de kleur te bepalen. Het is altijd moeilijk om de kleur te bepalen van een foundation of poeder, vooral als het druk is zoals altijd met het prijzencircus. Het beste wat je dan kunt doen is het product te testen op de kaaklijn. Zet een 'streep' met de foundation of poeder vanaf je kaaklijn naar je nek, als je de kleur niet ziet is hij goed. Mijn favoriet hieruit is de mattifying compact foundation powder, het geeft een mooie dekking en houdt je de hele dag mat.

Tip! Breng een primer aan onder je make-up om het langer te laten zitten. De witte primer is ideaal als je een gecombineerde tot vette huid hebt, deze houdt je mat. Heb je een drogere huid of wil je juist een glansje, ga dan voor een van de overige kleuren. 

Mascara's
Met mascara's is het ook een kwestie van wat je graag wilt. Wil je een waterproof mascara? Dan is de keus snel gemaakt, Sephora heeft namelijk maar één waterproof versie. Wil je dat juist niet? Dan is er veel keus. Wil je lengte? krul? volume? van alles een beetje? genoeg keus! Mijn favoriet is de full action mascara. De mascara geeft lengte, volume en krult je wimpers, daarnaast zit er ook argan olie in die je wimpers verzorgen. 

Lipsticks en lipglossjes
Ook bij de lipproducten is er heel veel keus. Uit hygiënisch oogpunt en vanwege de drukte kun je het beter niet op de lippen testen, maar je wilt toch graag weten of het kleurtje bij je staat. (Er staat altijd wel een flesje alcohol, dus wil je het toch kan dat natuurlijk gewoon) Je kunt dag het beste lipproducten op je vingertoppen testen. Hoe de kleur uitkomt op je vingertoppen komt heel erg overeen met hoe het op je lippen zal uitkomen, erg handig dus!  Er zijn glossjes in tubes, met een applicator, met of zonder glitter, vloeibare lipsticks, matte of glanzende lipsticks, lippotloden en nog veel meer. Mijn favorieten zijn de lipsticks waar een "R" voor staat. Deze zijn creamy, bevatten geen glitter of shimmer, en heel erg gepigmenteerd. 

Tip! De lipsticks die het langst blijven zitten zijn de vloeibare lipsticks, ze drogen mat op en blijven de hele dag op je lippen. 




Oogschaduw
Je hebt mono's, duo's, 5 kleurtjes in een doosje of mineralen oogschaduw. Bij de mono's is het goed om te weten dat er een aantal tussen zitten met grove glitters, het pigment is minder en je moet er gewoon van houden. De rest is heel goed gepigmenteerd en zijn zeker aanraders. Zelf vind ik de matte en de shimmer kleurtje het mooist. 

Nagellak
Tot slot nagellak. Met nagellak kan je je lekker uitleven. Test lekker uit en kijk wat je mooi vind, want er zitten zeker een paar hele mooie tussen. Heb je al nagellak op en wil je dit niet verpesten? Plak een plakbandje op je hand en lak daarop, je ziet dan goed of de kleur bij je past. Binnenkort zal ik ook een paar van mijn favoriete sephora lakjes swatches. 

Let op! Alleen make-up van het merk Sephora vallen onder deze actie, met uitzondering van de grote paletten. Penselen, huidverzorging en badproducten doen dus niet mee aan deze actie.

Nog een beetje inspiratie nodig? Bekijk mijn shoplog van de vorige keren.

Shoplog 1
Shoplog 2 


Veel shop plezier!

Liefs Maya

17 opmerkingen:

  1. Leuk dat die actie er weer is! Maar ik sla hem over, heb geen goede ervaringen met Sephora makeup.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nice, dan moet ik maar eens naar een stad met een V&D en Sephora :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh Noo!! Waarom gebeuren al deze dingen terwijl ik op mijn no-buy zit :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kan je trouwens tijdens de VIP avond eerder komen dan normaal? Ben er namelijk elk jaar bij tijdens de VIP avond en zelfs op de "tijdstip" dat de actie begint, maar dan zijn er al rijen mensen bij de kassa en is alles al weg. Snap er dus helemaal niks meer van:p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De winkel is de dag van de VIP avond al open en veel mensen komen eerder en pakken hun producten al en gaan in de rij staan. Dat kan natuurlijk, maar officieel mag je dan past om dat tijdstip afrekenen :)

      Verwijderen
  5. Thanks voor de tip, ik vergeet altijd dat ze bij de V&D Sephora verkopen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt leuk deze actie! Zit zelf alleen in een no buy anders had ik voor de lipsticks gegaan:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De lipsticks zijn echt mooi inderdaad :)

      Verwijderen
  7. Oh, hopelijk komt sephora snel naar BE!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Maya!

    Echt super deze actie :o)

    Maar ik las op een forum dat het deze keer 2 voor 10 euro is. Weet jij of dit waar is? Een vriendin/kennis van haar werkt bij de V&D en zegt 2 voor 10 ....??

    Alvast bedankt!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor zover ik weet is het nog steeds 3 voor 10, maar ik ga het veen navragen :)

      Verwijderen
  9. Super! Dank je wel Maya ;o) We horen her graag van je.

    Groetjes Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Sabine, ik heb het nagevraagd en het is inderdaad iets veranderd. Nu dus foundation en mascara's 2 voor 10 euro. Voor de rest blijft het 3 voor 10 euro :)

      Verwijderen
  10. Ik kijk er al een aantal mnd naar uit! Dat wordt weer mooie make-up shoppen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heb je een bron? Op de site van de V&D en Sephora zelf is namelijk helemaal niets te vinden ;)

    BeantwoordenVerwijderen