De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 1 oktober 2012

Opgemaakt september 2012 (Deel 2)

Het gaat weer zover, ik heb weer een aantal producten opgemaakt. Het gaat weer wat sneller nu ik minder koop. Heerlijk weer om producten op te maken en plaats te maken voor nieuwe. Als je verder klikt zie je wat er allemaal in mijn prullenbak is beland en of ik het opnieuw zou kopen. 




Reinigingsproducten. De Oriflame normalising toner, dit is al de tweede die ik opmaak. Heel fijn product. Ten eerste omdat je het kan sprayen op je gezicht of op een wattenschijfje, dat werkt makkelijk. Daarnaast lijkt het product zelf mijn huid te kalmeren en verfrissen. Het voelt dat ook goed aan. 

De Sabon refressing wipes gebruikte ik om mijn swatches eraf te halen en tussendoor mijn handen te verfrissen. Geen bijzonder producten, maar ruikt wel lekker.

De trekpleister reinigingslotion, komt iedere opgemaakt artikel weer terug. Dit keer ook weer één opgemaakt. 



Hello Kitty bodysplash. Ik heb veel bodysplashs producten gehad van de h&m. Ik ben daar toch geen fan van, maar deze Hello Kitty splash in de geur Melon vind ik wel heel lekker. De geur blijft niet lang hangen, maar gewoon lekker voor tussendoor. En het flesje ziet er schattig uit natuurlijk, dit ga ik nog wel hergebruiken denk ik. 

Vichy eau thermale minerale waterspray. Een spray die je over je gezicht kan sprayen en de huid kalmeert en verfrist. Het voelt fijn aan en maakt je huid minder trekkerig. 



Glamourflage pore refiner, deze is zo snel opgegaan. Voordat ik het gevoel had dat ik het écht aan het gebruiken was, was ik alweer op de bodem. Jammer.

De Chanel base lumiere primer, een hele goed primer met een blauwe gloed. Hierdoor lijken oneffenheden minder zichtbaar en mijn huid egaler. Ook laat het mijn make-up langer zitten en voorkomt het dat het een beetje gaat glimmen. 





Aangezien je mascara om de 3 maanden moet vervangen en ik er meestal meerdere tegelijk gebruik, zie je mascara ook vaak langskomen in een opgemaakt artikel. Dit keer de MAC Opulash, een volume mascara met een redelijk groot borsteltje. 




Ten slotte reinigingsdoekjes, ik probeer altijd veel verschillende uit. Ik vind het ook zonde om veel geld ui te geven aan dit soort doekjes. Vorige keer had ik die van de Action, die waren dus echt niet fijn. Nu heb ik deze van de Primark, die zijn speciaal voor een gecombineerde tot vette huid. 


Zou ik de producten opnieuw kopen?

Wat ik niet opnieuw zou kopen:

 - Sabon doekjes, primark doekjes, Vichy spray en MAC opulash. Deze producten die opzich wel fijn zijn, maar niet speciaal genoeg om opnieuw te kopen.

- De Glamourflage pore refiner is zo snel opgegaan dat ik het product het daardoor niet waard vind, ik heb samples waar nog meer inhoud in zit. In het product van glamourflage zit namelijk maar 3,5 ml. 

Wat zou ik wel opnieuw kopen:

+ Chanel primer is helaas niet meer te koop, maar ik heb gelukkig nog een back-up liggen.

+ Oriflame toner en de trekpleister lotion zijnheel fijn, die zou ik wel opnieuw kopen als mijn toners/lotions op zijn.

+ Hello Kitty splash is niet meer te koop, maar dat zou ik wel opnieuw kopen :)


7 opmerkingen:

  1. jammer dat die hello kitty splash niet meer te koop is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Hello Kitty splash lijkt mij zo fijn, jammer dat die niet meer te koop is joh. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die van Orieflame lijkt me heel fijn in gebruik! Ik gebruikte ook wel eens een lotion daar van en altijd zijn ze me goed bevallen! Nu raak ik dan wel een tikje nieuwsgierig naar deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel en fijne producten heb je opgemaakt!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt veel producten opgemaakt. Wel hele fijne.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer dat sommige producten tegenvielen! De pore refiner heeft inderdaad een erg kleine verpakking.
    Jij vindt de Action reinigingsdoekjes niet fijn, en ik juist heel erg! Gek haha :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen