donderdag 7 juli 2011

INGLOT Grand Opening!


Sinds kort is Nederland een make-up paradijs rijker. Het Poolse merk INGLOT heeft namelijk een winkel geopend in de Amsterdamse van Baerlestraat. Afgelopen maandag was de officiële opening van de winkel en ik mocht daarbij zijn. Ik was natuurlijk súper enthousiast en heb uiteraard foto's gemaakt om het met jullie te delen.


Het merk INGOT
Voor diegene die INGLOT nog niet kennen, het is een professioneel merk dat regelmatig gebruikt wordt bij modeshows, TV programma en fotoshoots. Zij hebben alle kleuren oogschaduws, nagellak, lipsticks die je je maar kunt bedenken. Maar het bekendst is toch wel het 'freedom system', een palet die je geheel zelf kan samenstellen. Je hebt verschillende formaten die je kunt vullen met oogschaduws, lipproducten, blush, concealer of poeder, een palet geheel naar wens dus!

Het merk is kwalitatief ook uitzonderlijk goed. De producten zijn goed gepigmenteerd en hebben een luxe en strakke uitstraling, het is te vergelijken met het merk MAC. De prijzen van de meeste producten zitten zelfs onder die van MAC, heel erg betaalbaar dus!


De opening
Maandag was dus de officiële opening, waar ik samen met medebloggers Sanaz, Wendy, Kelly, Stasya en Linda heen ging. Ook waren er een aantal andere beautybloggers waar we gezellig mee gekletst hebben. Er waren ook een aantal BN'ers van de partij en nog vele andere. De hele mooie ruime winkel was gevuld met 150 mensen die samen met de prachtige eigenaresse Bianca de opening uitbundig hebben gevierd. 

Kijk mee naar de foto's om de sfeer een beetje te proeven..





Bianca Kruijf de eigenaresse van INGLOT





De winkel







Deze lipsticks horen bij het aanbod van 450 lipproducten




Selectie uit de 300 nagelproducten

Crazy nails van INGLOT (crackle)

Als je in Amsterdam bent, ga dan zeker even langs bij de INGLOT store en ervaar de geweldige producten en het ongelofelijke uitgebreide assortiment. Mocht dit toch echt te ver voor je zijn, in de toekomst opent INGLOT ook een webshop.

Binnenkort verklap ik wat er in de goodiebag zat en kunnen jullie reviews verwachten van een aantal bijzonder mooie INGLOT producten.

5 reacties:

  1. Wow, ziet er mooi uit! Leuk artikel!

    Ik ben zelf niet bekend met het merk, maar ik wil het wel uitproberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige winkel! Hij is veel mooier dan die van Westfield in Londen! Super leuke avond moet dat geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wil er ook graag heen, maar niet zo heel dichtbij. binnen kort als me portomonnee weer beetje gevuld is moet ik er echt ff heen haha wil graag een freedom eyeshadow pallet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Peggy
    Je het was inderdaad een hele leuke avond!

    @Samntha
    De winkel is zeker de moeite waard! Zou ik zeker even heen gaan ;-)

    @Silvia & @Pamela
    Bedankt! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...