De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 1 maart 2013

Audibene


Kennen jullie Audibene al? Dat is dé plek om A-merk hoor toestellen te krijgen voor betaalbare prijzen. We dragen graag goede, mooie A-merk brillen en geven daar vaak veel geld aan uit. Zo zou dat ook moeten zijn als je een gehoorapparaat nodig hebt.


Goed horen is voor velen de normaalste zaak van de wereld, maar het is niet per see vanzelfsprekend. Een goede gehoorapparaat kan daar zeker bij helpen.

“Audibene, hèt internetportaal voor gehoorverlies en hoortoestellen. Gehoorverlies is een wijdverspreide aandoening. Als de auditieve prestaties verminderen voor de persoon in kwestie, gaat er een stukje kwaliteit van leven verloren, sociale activiteiten worden steeds inspannender en het genot van auditieve media wordt steeds minder. Om deze beperkingen tegen te gaan, kunnen hoortoestellen worden gebruikt. De gebruikte technologie is voortdurend in ontwikkeling, zodat de huidige modellen uiterst krachtig en aanpasbaar zijn, maar ook kleiner en dus minder opvallend. Bij www.audibene.nl krijgt u deskundige en onafhankelijke hulp bij het ​​kiezen van een persoonlijk gehoorapparaat.”

Genoeg reden dus om een te investeren in een goede gehoorapparaat bij Audibene.

0 reacties:

Een reactie plaatsen