De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 26 september 2012

Dé winterset voor dames.. musthaves!

De winter breekt aan en dit vraagt om nieuwe kleding. Om die reden stel ik een setje voor je samen waar je absoluut mee gezien mag worden deze winter. Dit setje zal alles bevatten, dus schoenen, broek, shirt, muts en zelfs gadgets!


De  ideale set bestaat uit:
·         Vans
·         Gekleurde skinny jeans
·         Baseball jack / Goosecraft jasje.
·         Wijde muts
·         iPhone 5
·         iPad mini.
·         MacBook Air.



Vans
Deze sneaker is al tijden in the picture, maar blijft erg populair. Dit komt doordat Vans erg innovatief is, ze variëren in kleuren en breiden hun collectie sterk uit met verschillende lijnen en modellen.

Skinny jeans
Skinny is vrouwelijk, en vrouwelijk is sexy. Een veel betere combinatie kun je dus eigenlijk niet hebben. Daarnaast wordt de wintermode getypeerd door kleur. Een gekleurde skinny jeans is dan ook helemaal geschikt voor komende winter.

Baseball jack / Goosecraft jasje
Wat deze keuze betreft hangt het ervan af wat voor type je bent. Ben je een vrij stoere chick, die veelal streetwear achtige kleding draagt, dan zal het baseball jack perfect bij je passen. Ben je meer een chique dame, dan zal het Goosecraft leren jasje veel beter bij je passen.

Wijde muts
Deze muts kennen we nog van vorige winter. Het is de muts die als een sok over je hoofd heen valt. Blijkbaar is Nederland nog niet uitgekeken op deze muts, want hij wordt volop geprezen.

iPhone 5
Toch wel het statussymbool voor een vrouw. Het toestel is mooi, elegant en vrouwelijk. Natuurlijk zijn er meer mooie smartphones op de markt, maar de nieuwe iPhone heeft net dat beetje meer!




iPad mini
De tablet pc die momenteel het meest besproken is, is de iPad mini. Deze moet nog gepresenteerd worden, maar is nu al een hit op het internet. Deze iPad zal kleiner worden, waardoor hij makkelijk in je tas past en je zo altijd bij je kunt dragen. Wel zo praktisch!  

MacBook Air
De mooiste laptop die hedendaags op de markt te vinden is, is absoluut de MacBook Air. De nieuwste versie is gaan lijken op de MacBrook Pro, maar dan met zijn eigen karakterische kenmerken! 

5 opmerkingen:

  1. zet er nog een dikke zwarteomrande bril bij en je hebt een hipster :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ojee moet ik nou mijn iphone 4, macbook pro en ipad ingaan ruilen voor hippere versies.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de gekleurde skinny jeans zijn mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleurrijke broeken zijn leuk.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen