vrijdag 13 januari 2012

Shoplog januari 2012 (o.a. The Bodyshop, Lush, MAC)


Ik houd van shoppen! I love it. Ik houd van kleding kopen en sieraden shoppen, maar beauty shoppen is natuurlijk het allerleukst. De sale is ook begonnen, dus dat maakt het extra leuk. Ik maak niet altijd een shoplog, maar als jullie het leuk vinden hoor ik dat graag. Ik heb dit in een paar dagen geshopt, het meeste heb ik geshopt tijdens een middagje shoppen in Amsterdam. Kijk mee naar mijn aankoopjes.

Alseerst ging ik naar de Bodyshop, daar was de sale al begonnen en heb ik een aantal leuk digen gescoord. Ik houd van de douchegels van de Bodyshop, die heb ik dus ingeslagen. Ze hadden de grote formaten douchegels met 750ml, die waren €5 per stuk. Super goedkoop omdat ze eerst €15 per stuk kostten. Ik heb er dan ook 4 gekocht in verschillende geuren.

Ook heb ik 3 kleinere douchegels meegenomen omdat de de geur zo lekker vond. Twee keer de Cranberry joy en één keer de Spiced vanilla, deze waren €3,50 per stuk. 




Ook bij Lush was er sale, de hele kerstcollectie was voor de helft. Ik kocht de Snowfairy liptint en de Angel's delight zeep, hier betaalde ik na de korting €4,25 en € 4,50 voor.



Jullie kennen denk ik wel allemaal de kerstcollectie van OPI? Jamie liet jullie al de Rainbow Connection zien. Ik koos 2 andere kleuren uit, de Excuse Moi! en de Warm & Fozzie. Daarnaast uit de vaste collectie de Mod-ern Girl, een hele mooie koraal kleur die ik nog miste in mijn OPI collectie. OPI lakjes kosten €13,95 per stuk.





Het was al een poosje geleden dat ik bij de MAC langs was geweest en iets had gekocht. Ik besefte mij laatst dat ik geen MAC oogschaduws heb, dat wilde ik nog graag hebben. Ik besloot een lege duo palette te kopen en die te vullen. Ik had alleen moeite met een tweede kleur te vinden (ik wilde niet wat kopen wat lijkt op wat ik al heb), dus koos ik alleen All That Glitter. Een super mooi kleurtje die ik dagelijks kan gebruiken. De tweede kleur moet ik nog even uitzoeken dus haha. De losse oogschaduws kosten €12 per stuk. De prijs van het paletje weet ik niet meer.




Bij de Sephora kocht ik twee dingen die ik al een hele poos wilde. Ik had een cadeaubon en kocht daar die twee dingen van. Alseerst de Chanel blush penseel (€39), super mooi en hij werkt ook heel fijn. En de Urban Decay 15th years palette (€48), het pigment hiervan is echt super.






Bij de Bijenkorf gingen we natuurlijk ook even langs de beautyafdeling. Daar kocht ik de Elizabeth arden 8hour cream. Deze was afgeprijsd naar 12 euro. Daarnaast vond ik ook een oogschaduw kleur van Clarins voor 8 euro. Ik was al een poosje opzoek naar zo een matte kleur, dus dat kwam goed uit.




En verder twee mooie lipsticks van MAC, deze heb ik gekocht bij allwholesalecosmetics. Super mooie kleuren. Een uit de Dsaquared collectie, een mooie transparante bordeaux kleurtje. Een de Bare Again, een mooie nude kleur.




Tot slot kocht ik nog 2 lipsmackers (€2,95), gewoon omdat ze zo lekker ruiken. Een een hele mooie koraal kleurige lipstick van Rimmel voor €6.



Zien jullie liever een shoplog van een maand? of meerdere kleine shoplogs?

6 reacties:

  1. belllezzaJan 12, 2012 11:25 PM
    Ik zie graag shoplogs en al vooral als ze bestaan uit zulke mooie producten. Je zorgt voor een groot kwijl gehalte haha.
    BeantwoordenVerwijderen
  2. ShannaraJan 13, 2012 12:40 AM
    Ik vind alle shoplogs leuk :-)
    BeantwoordenVerwijderen
  3. BellachiqueJan 13, 2012 05:37 AM
    Wauw, dat is een serieuze shoplog! Er zitten zeker een paar favorieten tussen :).
    BeantwoordenVerwijderen
  4. ditisonsJan 13, 2012 10:12 AM
    Je hebt echt super mooi producten gekocht!
    BeantwoordenVerwijderen
  5. MakeupcityJan 13, 2012 01:12 PM
    Wat een mooie producten! De lakjes van OPI en het palette van Urban decay zien er allemaal echt super uit.
    BeantwoordenVerwijderen
  6. AnoniemJan 14, 2012 02:20 AM
    Leuk artikel! Ik zie liever wat kleinere shoplogs vaker :)P
    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...