vrijdag 18 november 2011

OPI – Rainbow Connection (Muppets collectie)


Jamie

De muppet-collectie is binnen. En mijn oog viel meteen op deze kleur, Rainbow Connection. Een nagellak die alleen maar bestaat uit losse glitters, met verschillende kleuren. Na even nadenken besloot ik hem toch maar te kopen, en toe te voegen aan mijn nagellak collectie (ja, die blijft groeien!). Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder!

Het product.Deze nagellak bestaat uit een blanke basislak met verschillende grootte glitters erin. Deze zijn ook nog eens allemaal verschillend gekleurd. Echt een nagellak voor een partylook!


Mijn mening.De kleur is prachtig, maar het aanbrengen… Ik ben denk ik 20-30 minuten bezig geweest om dit effect te krijgen. Een klein minpuntje aan deze nagellak is dat je, na een eerste basislaag, de glitters op je nagels moet deppen en ze vervolgens over je nagel verspreiden met de punt van het kwastje. Op de foto’s heb ik dit denk ik 4 of 5 lagen over elkaar moeten doen.

Ik vond het uiteindelijke effect alle moeite waard, maar dit is wel een nagellak waar je de tijd voor moet nemen. Ondanks dat het even duurt, heb ik absoluut geen spijt van deze aankoop! De kleur vind ik echt heel gaaf, en zeker voor een feestje of voor de feestdagen geeft het een extra touch aan je feestelijke outfit.


Pluspunten:- Het resultaat.
- De lak droogt vrij snel voor een dikkere laag.
- Hij blijft lang op je nagel zitten.

Minpunten:- Heeft een aparte manier van aanbrengen en kost vrij veel tijd.
- Veel nodig, dus hij gaat minder lang mee dan andere nagellak.

5 reacties:

Shannara zei

ziet er leuk uit!

Amy zei

Prachtige kleur!

Bertine zei

Echt iets voor kerst:)

Ellen zei

Wow echt heel erg mooi.
Maar moeilijk om het er volgens mij achteraf af te krijgen.

Mauranne zei

Mooie kleuern.
Alleen niets voor mij :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...