De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zondag 20 maart 2011

Make-up for ever: Fel rode lippen; Durf jij het aan?

Rode lippen zijn klassiek, tijdloos en heel elegant. Heel mooi vind ik het altijd, jammer genoeg durft niet iedereen het aan. Vaak vinden mensen het too much. Jammer, want rode lippen staat bijna iedereen! Of je nu een hele donkere huid hebt of heel bleek bent, het kán. Maar, durf jij ook aan?


Normaal gesproken grijp ik toch eerder naar een roze lipstick, ik ben gek op roze. Maar waarom niet gewoon af en toe rood? Ik vind het bij andere vaak heel mooi staan, eigenlijk staan rode lippen bij bijna iedereen wel. Waarom zou het mij dan niet staan? Jamie en ik besloten om beide onze lippen knal rood te stiften. Want zeg nou zelf, mooi rood is niet lelijk!

Wij hebben beide een rode kleur gekozen uit de moulin rouge collectie van make-up for ever. Dit is een mooie dekkende rode kleur die heel lang blijft zitten. Hij glijdt echt langs je lippen en zij voelen daarna heel zacht aan. Verder is hij gewoon zonder shimmer of glitter, maar wel mét een hele mooie glans.

Er zijn veel verschillende soorten rode lipsticks. Zo heb je verschillende texturen; mat, glanzend, met glitters of shimmer. Maar ook verschillende kleuren. Met een koele ondertoon (blauw) of met een warme ondertoon (orange). Probeer uit welke het beste bij jou past.


TIPS & TRICKS


-  Als je jouw lippen een felle en opvallende kleur geeft zoals rood, houd je ogen dan heel naturel. Alleen een eyeliner bijvoorbeeld.

-  Wil je dat jouw lipstick langer blijft zitten? Stift je lippen, dep het daarna af en stift ze opnieuw. Afpoederen kan ook, maar dit haalt de glans wel weg. Verder is een lipprimer, een basis voor je lippen, altijd aan te raden. Zo blijft je lipstick écht lang zitten.

-  Zorg dat je rode lipstick niet vloekt met de kleuren van je kleding. Het mooist vind ik rode lippen met zwarte kleding, maar je kunt het natuurlijk ook anders combineren. Zolang je maar oppast dat het niet vloekt.

-  Een hele ouderwetse tip om geen lipstick op je tanden te krijgen, werkt nog steeds! Na je lippen te hebben gestift stop je jouw vinger in je mond, je sluit je mond en je trekt je vinger weg. Tada, al het lipstick dat op je tanden terecht zou komen, zit nu aan je vinger!

-  Voor een feestelijke look kan je een rode lipgloss met extra glans of glitter over je lipstick doen, dat geeft nét even wat extra's. Je glamour look is zo helemaal geslaagd.





RODE LIPPEN! Durven jullie het aan?

10 opmerkingen:

  1. Mooi!
    ik had met carnaval rode lippen .. hahaha .. die lipstick 24hr van maybeline.. Zat wel echt mooi en lang op de lippen.. :D en die balsem erbij was ook handig..

    thanks voor de tip van afpoederen. Maar zou je het wel aandrukken op je oogleden, of gewoon beetje poederen?

    groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. U sexy little thang! ziet er mooi uit super leuk artikel. ik vind dat rood bij iederen kan. of je nou een donkere huid hebt of uber pale. het maakt niet uit. rood kan bij iedereen! En ik heb bijna altijd rode lippen :) of fel roze.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi! Ziet er echt goed uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik vind rode lippen echt super mooi !
    Maar ik vind het te fel en vind het me echt niet staan ja mischien met een bepaalde look ofzo , eigenlijk nog nooit geprobeerd moet ik een keer doen !
    Liefsbianca
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Suzanne

    SUPER lief! Dank je! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. sorry maar ik vind t ni mooi..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Anoniem

    Dat kan natuurlijk! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind dat dus super mooi en sexy staan bij een dame!

    Groet,
    Kroos
    Sweetdeal.nl

    BeantwoordenVerwijderen