dinsdag 3 april 2012

Bezoekje aan SimplyPR + Bourjois Ambassadeur

Vorige week hield SimplyPR een opendag en ik ging er met Jamie langs. Zij presenteerden de merken die zij in hun portfolio hebben en dat ga ik jullie natuurlijk laten zien. Ook heb ik heel leuk nieuws! Ik ben namelijk gekozen als één van de Bourjois Ambassadeurs, Yay! Jullie kunnen hier binnenkort dus als eerste nieuwtjes, reviews en alle andere leuke nieuwtjes rondom Bourjois verwachten, super leuk!

Eenmaal aangekomen bij het nieuwe pand van SimplyPR, werden wij vriendelijk onthaald. Onder het genot van een Alpro Soya smoothie liepen wij even kort langs de fashion brands.


Hieronder zie je gelijk ook mijn favoriete tas op de linker foto, de onderste zwarte tas van Amsterdam Bag Company. En Jamie's favoriete tas rechts, deze is van het merk L.K. Bennett. Love!



Bij de beauty department namen wij een kijkje bij GOSH. De make-up artist was daar bezig met een model, zij gaf haar een mooie zomerse look met felle kleurtjes. Links is het wat heftiger aangezet en rechts heeft zij het wat subtieler gehouden. Op de lippen heeft zij een lipstain in een mooie roze kleur. Ik was best verrast door het pigment, je kunt hier goede looks mee maken.



Ik was erg benieuwd naar de GOSH cream blushes, de make-up artist bracht het daarom bij mij aan. Ze koos voor de fel roze kleur die je ook op de foto ziet. Eenmaal uitgeblend was het niet zo fel als hij leek en gaf het mij een fris blosje. Heel fijn product.



Het resultaat met de cream blush.



De make-up artist maakt bij Jamie smoky eyes, uiteraard ook met GOSH producten.



De look van Jamie, heel stijlvol. Zelf draagt zij niet vaak oogschaduw, maar het staat echt prachtig.



Ook Babyliss was aanwezig, zij gaven een demonstratie met de nieuwe fönhs. Die hebben een krachtigere motor waarmee je je haar kunt stylen zoals bij de kapper, I like!





Bourjois krijgt binnenkort een heel gaaf product. Deze magic nailpolish remover verwijderd je nagellak door je vinger erin te steken. Je haalt je vinger eruit en je nagellak is op magische wijze verdwenen, haha super!



Jamie test de magic nailpolish remover hier en hij werkt zó goed en hij ruikt nog lekker fruitig ook.



Bourjois komt uit met een nieuwe nagellaklijn, die geven je nagels een mooie glossy gel-look. Het heeft ook een handig breed kwastjes, waarmee je je nagels in één strook kunt lakken. Er zitten hele mooie kleuren tussen. Hier op de foto kreeg ik een mooie cupcake nail-art aangemeten met een aantal van die kleuren, cute!




Tot slot kwamen wij even tot rust in het sfeervolle Aveda hoekje. Ik had nog niet eerder kennisgemaakt met het merk, maar ik ben er wel heel erg nieuwsgierig naar geworden. Het is een natuurlijk merk dat een heel uitgebreid assortiment heeft. Binnenkort kunnen jullie meer over dit merk lezen op de site.




Het was een super gezellig middagje en ik kan niet wachten om al de leuke nieuwtjes met jullie te delen.

Liefs,

Maya

12 reacties:

  1. Leuk artikel. Mooie fotos :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar alle Bourjois nieuwtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De nagellakremover lijkt op die van de sephora ben benieuwd naar de prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet nog geen prijs, maar hier komt in de toekomst nog zeker een artikel over :)

      Verwijderen
  4. Gefeliciteerd!! Wat leuk dat je bent uitgekozen. Leuke foto's en verslag! Ik ben alvast benieuwd naar de magic nailpolish remover. Hij lijkt veel op die van de Sephora ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk artikel en wat leuk dat je bent uitgekozen door bourjois!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...