woensdag 4 april 2012

Favorieten van de maand: maart 2012

Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer april, dat betekent dat het weer tijd is voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Deze maand heb ik veel mooie en nieuwe producten ontdekt en mogen gebruiken. Het was dus ook moeilijk kiezen, maar deze producten hebben mij echt aangenaam verrast. Ik heb deze producten de afgelopen maand dan ook regelmatig gebruikt. Dit zitter er ook een aantal drugstore-toppers tussen, kijk mee naar mijn favorieten.

Als ik zo naar de producten kijken word ik gelijk heel vrolijk. De zomer is al in volle gang op mijn make-up tafeltje. In de winkels staan veel lente/zomercollecties ook al in de winkels, die zijn ook lekker zomers en kleurrijk, geweldig!




Allereerst de zomerse haar accessoires van Zenner. In dit artikel liet ik het al zien en hier kon je het filmpje van het zenner event zien. Deze zin heel zomers en hebben een hele mooie zalm/koraal kleurtje. Het past perfect in de pastel trend van deze zomer. Heel leuk voor in je haar en de bloemen zijn ook zelf leuk als broche.



Dan de cream blush van GOSH in de kleur peachy rush. Deze is bij mij opgedaan tijdens mijn bezoekje aan SimplyPR, sindsdien gebruik ik hem dagelijks. Ik breng hem met mijn vingers aan en het geeft een heel natuurlijk resultaat, heel fijn product!



Ook weer een aantal mooie lakjes. Allereerst het nieuwe Bourjois nagellakje, 06 Rose Cupcake. Dan een mooie roze kleur die van Sally Hansen, 520 Shrimply Devine. Tot slot een koraal kleurtje van OPI, dit is een mooie creamy kleur met de naam Mod-ern girl.



Dit is een product waarbij de foto's genoeg zeggen, het Too Faced Romantic eye palette. Wat een plaatje, dit palette is echt prachtig! Al gebruik ik zelden oogschaduw, maar als ik het gebruik pak ik vaak dit palette. Je kunt hier naturel look mee maken, maar ook mooie avond looks.


Zodra de eerste zonnestraaltjes zich laten zien pak ik direct mijn bronzer erbij. Dit is een terracota poeder van Guerlain. Heel mooi, mat en natuurlijk.



Hier moet nog een review van komen, de wake me up foundation, maar ik kan al verklappen dat deze echt heel fijn is. Het geeft je huid een energie boost waardoor je er direct frisser uitziet en je huid egaler oogt.

 

Een goede budget alternatief voor de Romantic eye palette is de Cat's eyes palette van Miss Sporty. Goede pigment, zeker voor die prijs die je ervoor betaald. Deze gaan jullie zeker nog vaker terug zien.

Dan een product dat ik de hele maand gebruikt heb, je kon het al eerder zien in dit artikel. De shocking eyeliner van YSL. Deze brengt heel makkelijk en precies aan en zorgt voor een strak zwart lijntje. 



Dat waren mijn favorieten, van een aantal kan je binnenkort nog een review verwachten. Ik hoop de volgende maand net zoveel mooie producten te ontdekken!

11 reacties:

  1. Er zitten er echt hele leuke tussen. Alle lakken zijn zo mooi! En de haar accessoires zijn ook echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De haar accesoires zijn echt heel leuk voor in de zomer :D

      Verwijderen
  2. Het romantic eye palette ziet er echt prachtig uit! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ben benieuwd naar de review van de wake me up foundation :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke favourites ! Ik wil die wake me up foundation van rimmel zo graag uitproberen !
    x Ella

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ja, binnenkort komt er een review :)

      Verwijderen
  6. Die Too Faced palette lijkt me heel leuk! Wil je een keertje een look hiermee maken?

    Liefs Mayara

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...