De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn make-up stash

Ik geef een persoonlijk kijkje achter de schermen. Hier kun je mijn make-up stash en organisatie zien...

3 keer: Nude nagellak

Drie mooie nude kleurtjes voor op je nagels...

Make-up Glamour look

Make-up glamour look..

Fashion Inspiration: Coral Summer

Drie outfit's met een vleugje koraal!

donderdag 12 april 2012

Oriflame Eco Beauty huidverzorging

Voor de meiden die van natuurlijke huidverzorging houden heb ik iets leuks. Oriflame heeft een nieuwe eco lijn uitgebracht, een lijn de 99,8 procent uit natuurlijke producten bestaat en dat er fairtrade ingrediënten gebruikt zijn. De lijn bestaat uit een dag, nacht en oogcreme en die ga ik jullie laten zien.


 

De verpakking ziet er ook echt "groen" uit, je kunt zien dat het om natuurlijke producten gaat. De verpakking zit heeft een pompje, dat vind ikzelf altijd fijn omdat je dan hygiënischer werkt. Je hoeft er dus niet met je vinger in te gaan. Verder is het goed afgesloten met een dop en ziet de verpakking er prima uit.




Dagcrème
"Deze veelzijdige anti-oxidant dagcrème is innovatief en natuurlijk, en helpt uw huid aanvullen en de huideigen barrière versterken om onzuiverheden te bestrijden. De Natural Pro-Blend™ samenstelling met Fairtrade shea butter en Fairtrade organische kokosolie is verzekerd in een ultramoderne luchtdichte verpakking. Dermatologisch getest. 50  ml." - Oriflame

Nachtcrème
"Deze veelzijdige anti-oxidant nachtcrème voedt, beschermt en verjongt de huid intensief wanneer u slaapt. De innovatieve Natural Pro-Blend™ samenstelling met Fairtrade shea butter en Fairtrade organische kokosolie bevindt zich in een ultramoderne luchtdichte verpakking. Dermatologisch getest. 50  ml. " - Oriflame

Oogcrème
"Exclusieve, lichtgewicht en natuurlijke formule die fijne lijntjes egaliseert en zwellingen & donkere kringen vermindert. De Natural Pro-Blend™ samenstelling met Fairtrade shea butter en Fairtrade organische kokosolie. Dermatologisch getest. 15  ml." - Oriflame



Hieronder zie je de ingrediënten, zo kun je wat er in zit.



De oogcrème zit in een tube, ook dit werkt erg hygiënisch. In de tube zit 15 ml. Ik vind de oogcrème een goede aanvulling op de dag en nachtcrème. Deze voed en hydrateert de huid en het smeert goed uit.



De crèmes zijn luchtig, maar voeden tegelijkertijd. Ze voeden mijn huid goed. Ik heb een gecombineerde huid, vettere t-zone en droge wangen, daar werkt het dus goed voor. Deze lijn gebruik ik nu al een poosje en ik vind ze fijn. De producten hebben een 'natuurlijke' geur, daar moet je van houden. Ikzelf ben er geen fan van, maar het stoort mij ook niet omdat de geur vervliegt na het aanbrengen.

Ben je opzoek naar natuurlijke huidverzorgingsproducten, dan zijn deze zeker aan te raden.


oogcrème, nachtcrème, dagcrème

Deze Eco Beauty lijn is te koop via de oriflame website. De dag- en nachtcrème zijn € 29,95 per stuk en de oogcreme is € 14,95.

10 reacties:

  1. Ik houd wel van verantwoorde cosmetica, maar dit vind ik nog net even te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben regelmatig acties, die staan vaak in hun broucure :)

      Verwijderen
  2. Ziet ik er goed uit, ik vind ingredienten belangrijk in een creme :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende het nog niet. Bedankt voor deze duidelijke review!

    BeantwoordenVerwijderen