De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn make-up stash

Ik geef een persoonlijk kijkje achter de schermen. Hier kun je mijn make-up stash en organisatie zien...

3 keer: Nude nagellak

Drie mooie nude kleurtjes voor op je nagels...

Make-up Glamour look

Make-up glamour look..

Fashion Inspiration: Coral Summer

Drie outfit's met een vleugje koraal!

dinsdag 12 juni 2012

Oriflame Swedish Spa producten

Een spa behandeling bij jouw in de badkamer, wie wil dat nou niet? De Oriflame Swedish spa lijn heel o.a. een Smoothing face scrub, purifying face mask en een rebalancing face serum. Dit kan je precies in deze volgorde gebruiken om je huid een echte boos te geven. Ontdoen van dode huidcellen, diep reinigen en als afsluiter een verzorgend serum om het in balans te brengen.





Swedish Spa Smoothing Face Scrub € 10,95


Dit is een gezichtsscrub die je 1 à 2 keer in de week kunt gebruiken. Hij is mild en heel geen "harde" korrels, toch voel je hem wel zijn werk doen. Je gezicht scrubben maakt een groot verschil en kan een doffe huid in een paar minuutjes veranderden in een stralende schone huid. Deze scrub dat dat ook, hij voelt heel fijn op de huid en het maakt mij huid zacht. Een voordeel hiervan is dat het ook nog eens lekker fris ruikt, heerlijk dus!




Swedish Spa Purifying Face Mask € 8,95

Een kleimasker kun je ook 1 á 2 keer in de week gebruiken. Royaal over het gezicht verdelen en ongeveer 10 minuutjes hard laten worden. Daarna kun je hem afspoelen met veel water. Het masker zorgt ervoor dat je huid diep gereinigd wordt en het ontgift je huid en verwijderd onzuiverheden. Mijn gezicht voelt heel schoon en mat aan na gebruik, speciaal voor mensen met een gecombineerde huid is dit ideaal. Ik gebruik het vaak als ik voor de tv zit, heel ontspannen!



Swedish Spa Rebalancing Face Serum € 14,95


Als afsluitende stap kun je het serum gebruiken. Deze serum zorgt ervoor dat de huid weer in balans komt. Het voed je huid ook en zorgt dat je crème, die je hier overheen gebruikt, beter opgenomen wordt. Het voelt in het begin een beetje vettig aan, maar het trekt daarna al vrij snel in. 



De producten zijn te koop in de webshop van Oriflame. Deze maand zijn deze producten in de aanbieding op de site, nog leuker prijsje om ze uit te proberen :).


6 reacties:

  1. Dat lijken mij hele fijne producten, vooral de scrub zou ik wel willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit, kan je producten ook los van elkaar gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazeker, je kunt ze óf samen gebruiken óf los van elkaar :)

      Verwijderen
  3. Het maskertje lijkt me wel wat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed, maar de verpakkingen doet mij denken aan pedicure producten. Maar vraag me niet waarom :-)

    BeantwoordenVerwijderen