De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 24 september 2012

Guerlain herfstcollectie make-up 2012

Guerlain komt weer met een prachtige collectie, zoals altijd. Guerlain staat er echt om bekend prachtige producten uit te brengen, dit keer weer. Mooi luxe producten die perfect bij de herfst passen. Toen ik dit pakketje binnenkreeg was ik natuurlijk super blij, ik laat de producten dan ook graag aan jullie zien. 



Nieuwe blushes! De rose aux joues blush duo. Een plaatje om te zien, echte eye-candy.  De verpakking, maar ook de poeder zelf. Daarnaast ruiken ze zoals veel van de producten van Guerlain heerlijk, naar viooltjes. Het is een blush duo, de bovenste kleur is mat en de onderste kleur heeft een mooie shimmer. De blush is heel goed gepigmenteerd en ik gebruik daarom maar een klein beetje, dat is meer dan genoeg en zo vind ik hem op z'n mooist. Je doet er daarom ook heel lang mee. Je kunt hem echter opbouwen, dus als jij hem opvallender wilt kan dat ook. De onderste kleur gebruik ik als highlighter, daar is hij zeer geschikt voor. Je kunt hem op vele manieren gebruiken en veel effecten creëren, leuk! Op de onderstaande foto's draag ik de blush, beide kleuren.

De blush duo's zijn in 6 mooie kleuren verkrijgbaar, ik heb kleur 01 Peach boy

01 Peach Boy
02 Chic Pink
03 Over Rose
04 Pink Punk
05 Golden High
06 Red Hot

Er zit een penseeltje bij, die is handig voor onderweg, maar thuis gebruik ik liever mijn eigen penselen. 





01 Peach Boy


Peach boy blush + Grenade in! lipgloss
Kiss kiss glossjes kunnen natuurlijk niet ontbreken in een herfstcollectie. Dit keer twee limited edition kleurtje. Kennen jullie de terracotta lipglossjes nog? Deze zijn helaas uit de collectie, maar de twee mooiste en best verkochte kleurtjes zitten nu in de collectie in de vorm van een kiss kiss glos. De sable show! 851, een lichte nude kleurtje met een subtiele zilvere shimmer. En de grenade in! 873, een  roze 'my lips but better' kleurtje met een mooie glans en subtiele gouden shimmers. Ze zijn mooi om alleen te dragen, maar kunnen ook over een lipstick gedragen worden voor extra glans. 




Rouge l'extrait lipsticks. Een matte lipstick in vloeibare vorm. Het ziet eruit als een lipgloss, maar het dekt als een lipstick. Heel veel pigment zit erin waardoor je in één keer een mooie dekkende kleur krijgt. De kleuren zijn gebaseerd op de 7 hoofdzonden, daar zijn 7 prachtige kleuren uit gekomen. Ik heb nummer M27 Luxure, een fel rode kleur!

M06 Avarice
M25 Colère
M27 Luxure 
M41 Envie
M65 Paresse
M69 Orgueil 
M71 Gourmandise

Eerst even de verpakking, want wauw! Dit is bij uitstek de mooiste verpakking voor lipstick die ik ooit gehad heb. Je trekt de dop omhoog, dan klapt er een spiegeltje uit, ultieme luxe. Zo kun je makkelijk je lipstick bij werken, alhoewel dat eigenlijk niet nodig is. De lipstick blijft namelijk zó lang zitten. Het droogt mat op en zorgt er zo voor dat de kleur de gehele dag op je lippen blijft. Vaak houd ik niet van dit soort producten, omdat zij je lippen uitdrogen en je dan lijntjes ziet. Bij deze is dat helemaal niet, heel fijn dus.

Crème de rouge M27 Luxure

Prachtige collectie. Ik ben dus heel blij dat alles (behalve de 2 glossjes) in het vaste assortiment blijven. 

Rose aux Joues € 44,45
Kiss Kiss Gloss € 27,80
Rouge l’extrait € 40,90

Q: Want vinden jullie van deze producten?

14 opmerkingen:

  1. Mooie collectie! Ik vind Crème de rouge M27 Luxure praaachtig! Hij staat je ook heel erg mooi. Ben helemaal fan van je foto, haha. Eigenlijk vind ik bijna alles wel mooi, vooral de verpakkingen klinken zó gaaf haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig ! Rode lippenstift staat je erg goed schat. x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ik draag het eigenlijk nooit, maar deze is echt mooi :)

      Verwijderen
  3. De lipglos en lipstick staan je echt heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie collectie! De lipglossjes zijn subtiel maar toch mooi aanwezig. Maar die rode lipstick, waaaaauw! En het staat je echt prachtig! Ik zou voortaan de zachte kleurtjes laten liggen, meid. Rood is jouw kleur!
    Ik wilde ook een van de lipsticks kopen, puur om de prachtige, luxueuze verpakkingen. Haha erg slecht, maar ik kan het niet helpen. Ik weet nu welke kleur ik wil, het wordt de rode, denk ik :)

    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha dank je Sal! Ik ben normaal gesproken nooit zo gek op rode lipstick, maar deze vind ik erg leuk! Ik ga dit wel vaker proberen te dagen ;-)

      Verwijderen
  5. EEE look at all that prettiness! I love Luxure! I have Envie and I adore the formula, so I'm pretty sure I'll get more :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, echt prachtige producten.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen