De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

I'm an Aussie Queen Bee + Hot lunch

Een hot lunch met favo merk Aussie

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Shoplog augustus 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

dinsdag 25 september 2012

Too Faced the art of Sexy fall make-up 2012

Dat is een groot fan ben van Too Faced is geen geheim, je ziet het regelmatig langskomen in mijn favorieten artikelen. Nu is er weer een nieuwe collectie uit, weer leuk zoals altijd. Schattige producten die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Ik heb al een wishlist opgesteld, deze producten staan nu al in de schappen dus kijk gauw verder....






Het pronkstuk uit deze collectie is the return of Sexy palette (€52,60). Een mooi palette met 15 mooie glitter en shimmer kleurtjes, super leuk voor een feestje, de aankomende feestdagen of gewoon wanneer je zin heb in een glamour look! Je krijgt er een full size eyeliner potlood bij en een mini eyeshadow insurance, zo kan je een complete oogmak-up creëren. 



En dan de producten waar ik het meest naar uitkijk, de nieuwe lipsticks! De Too Faced la crème lipsticks (€23,90). Deze lipsticks zijn creamy en romig en hebben ook ingrediënten erin zitten die je lippen hydrateren. Een lippenbalsem en lipstick in één dus. Vooral in de herfst/winter als je lippen wat droger zijn erg fijn. Er zijn 16 kleuren beschikbaar.

Bij lipsticks horen natuurlijk lipliners. Dit zijn de nieuwe perfect lips lipliners (20,30). Vier uiteenlopende kleuren, die bij de meeste kleuren perfect passen. 

Dit product is echt handig. De 3 way lash lining tool (€22,70), een vloeibare zwarte eyeliner die je op 3 manieren kunt gebruiken. Stippelende beweging tussen je wenkbrauw voor meer volume in de aanzet van de wimpers, om een hele dunne lijn mee te maken en tenslotte om een sexy eyeliner met wing mee te maken. Handig!

Tot slot een mascara, de Lash injection mascara (€24,70). Deze heeft een groot borsteltje en geeft veel volume en lengte om je look af te maken en je een mooie oogopslag te geven.



In de winkel heb ik mij al een keer opgemaakt met de producten. Hierboven draag ik de la crème lipstick in de kleur juicy melons, ik vind de kleur prachtig! Het is gelijk al een favoriet en staat zeker op mijn wishlist. Verder draag ik hier de Too Faced BB cream en de nieuwe mascara (één laagje) en eyeliner. Hele mooie producten, ik wil ze eigenlijk allemaal wel! 

Bekijk de hele Too Faced collectie met beschrijving en filmpjes op de Too Faced website. Het merk is volledig dierproef vrij. Veel producten zijn ook parabeen vrij, check de website voor meer info.

Too Faced is exclusief verkrijgbaar bij Sephora. De producten liggen al in de winkels. 

7 opmerkingen:

  1. ik wil zoo graag die palette! Heb al bij andere bloggers een paar looks gezien en het ziet er heel leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die palette moet ik hebben.
    Op de wishlist ermee.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De lip liners zien er echt gorgeous uit! :0 Het palette vind ik minder, ai - nooit verwacht van mezelf dat ik dat over een palette zou zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw dat palette ziet er zoo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen