De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 16 april 2011

CHI Crystal iron stijltang


Eindelijk! Ik heb 'm! Een tijdje geleden kon je in mijn wishlist zien dat ik graag een CHI stijltang wilde. Ik wilde heel graag een roze, totdat ik deze beauty tegen kwam. Een limited edition parelmoer stijltang met Crystals. Gorgeous right?



Ik denk dat bijna iedereen CHI wel kent. Zij staan erom bekend dat zij de beste stijltangen hebben. Eerst was ik hier een beetje sceptisch over. Ik had al een stijltang, bij mijn kapper gekocht een poos geleden. Hoeveel beter kan die CHI tang nou zijn? Totdat mijn kapper de CHI tang gebruikte om mijn haar te stijlen. Ik was meteen overtuigd. Die moest ik ook hebben!
Dit is de stijltang. Ik vind hem echt heel mooi. Echte eye-candy! Je krijgt er ook een tondeuse bij. Al zou ik niet weten wat ik daar mee zou moeten. Dus heb ik mijn vader daar heel blij mee gemaakt.





De stijltang heeft uiteraard keramische platen. Dit is een soort beschermlaagje, dat is dan beter voor je haar. Hij warmt heel snel op en heeft een meedraaiende snoer, heel makkelijk in gebruik dus. Ik merk echt dat mijn haar hierdoor veel sneller stijl is, maar ook dat het zachter en gladder is. Je kunt er echt het resultaat mee creëren net als in een salon, veel kappers gebruiken deze tang ook.



Naast dat je je haar ermee kunt stijlen, kun je ook andere dingen mee. Je zou je haar kunnen krullen, golven en bijvoorbeeld een slag kunnen maken. Ik gebruik hem nu al een paar weken en I love it!



Het enige nadeel is dat de steentjes eruit kunnen vallen. Ik heb mijn stijltang on-line besteld bij John Beerens. Het pakketje werd netjes binnen een paar dagen bij mij thuis bezorgd. Altijd leuk zo'n pakketje te ontvangen. Ze hadden het pakketje mooi gevuld met nog wat samples, met o.a. een 50 ml CHI silk infusion. Dit is een serum die je voor het stylen aanbrengt om je haar te beschermen, deze is heel fijn en zal ik zeker opnieuw kopen als hij op is.




Ik merkte gelijk al bij het open maken dat mijn CHI tang een aantal kristallen mist. Ik belde met de klantenservce en een week later kreeg ik dit doe-het-zelf pakketje in de bus.



Before


After

Verder is alles goed gegaan, ik heb de steentjes er weer ingezet. Ik ben weer blij!

Ik betaalde voor deze stijltang 119 euro, hij was afgeprijsd normaal is de prijs €200.

7 opmerkingen:

  1. Oh wow!

    Moooii zo'n CHI tang, staat ook op mijn wishlist! Maar ik vind hem nog steeds erg duur!
    Jouw design is wel mooi, wit met steentjes!

    xxx Camilla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OMG ik wil zo een stijltang, maar dan in het roze met steentjes(als die uberhaupt bestaat)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Camilla

    Dankje! :)

    @itsmefarhaa

    Hahaha klinkt mooi! maar die bestaat helaas niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat vreemd dat je 2 weken op je tang zou moeten wachten, dit lijkt me echt stug. Ik heb de Crystal Iron ook ontvangen met een missend steentje en heb hem meteen terug kunnen sturen en kreeg diezelfde week nog een nieuw exemplaar+ de verzendkosten retour.

    Ik vond dit super service aangezien Farouk niet eens garantie geeft op de steentjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hem gisteren ook binnen gekregen! Ik koop al mijn beautyproducten bij John Beerens maar had nog nooit op johnbeerens.com besteld, wel een super service.. de volgende dag had ik mijn tang al thuis ben blij met de tang en vond het leuk, die gratis monstertjes en ook de gratis silk is super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wanneer je een CHI stijltang wil kopen maar niet het hoge bedrag er voor over hebt kun je de website van John Beerens in de gaten houden. Een aantal weken terug waren ze nog flink in de aanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi kan iemand mij ook vertellen tot welke warmte deze tang opwarmt?

    BeantwoordenVerwijderen