De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

dinsdag 5 maart 2013

Masker: Dr. van der Hoog Refreshing Raspberry

Maskertjes zijn heerlijk. Ze geven een ontspannen gevoel, het laat je even tot rust komen en daarbij kan het heel veel goeds doen voor de huid. Ik probeer minimaal één keer in de week een maskertje te gebruiken, meestal lukt dit wel. Deze week heb ik deze geprobeerd, het Refreshing Raspberry masker van dr. van der Hoog. Dit is een kant en klaar masker voor één keer gebruik en moet je huid een oppepper geven.


Meestal gebruik ik maskertjes uit een tube of pot, die kun je dus meerdere keren gebruiken. In verhouding vind ik een los maskertje ook eigenlijk te duur voor wat je krijgt, dan koop ik liever een duurdere pot of tube waar ik langer mee kan doen. Dr. van der Hoog heeft laatst het hele assortiment maskertjes vernieuwd en dat ziet er zo goed uit dat ik deze toch wel wilde proberen.



'Dit masker fruitige frambozen masker reinigt de huid op milde wijze en verwijderd onzuiverheden en afvalstoffen. Het bevat een extract van frambozen: een rijke bron van waardevolle vitaminen, mineralen en antioxidanten'. Je moet dit masker 10 à 15 minuten laten zitten en daarna met veel water afspoelen en je gezicht droog deppen. Je gezicht is dan diepgereinigd en hersteld.




Maskers breng ik altijd aan met een foundation penseel. Dit werkt erg fijn. Het zijn synthetische haartjes dus ze nemen het product niet op en het smeert goed gelijkmatig uit. Als je klaar ben wel gelijk even afspoelen onder de kraan, als het droog wordt is de crème moeilijker te verwijderen.




Hier zie je het product op mijn gezicht. Er zit eigenlijk net teveel product in voor één keer en te weinig voor twee keer. Dus ik breng een hele dikke laag aan, maar dat voelt wel erg fijn moet ik zeggen.

Ik vind dit maskertje heerlijk. Het doet mij heel erg denken aan Danoontje. Het ruikt heerlijk fruitig, het voelt veel rijk en romig aan op de huid en het ziet er zelfs hetzelfde uit. Echt een heerlijk momentje ontspannen. Dit masker word niet echt hard, maar droogt wel op. Je mag hem langer laten zitten, maar dan doet hij eigenlijk nog maar vrij weinig voor de huid omdat hij zijn werkt al gedaan heeft. Het is heel makkelijk af te spoelen en mijn gezicht voelt daarna heel fris en schoon aan. Dat diepreinigende kun je dus ook gelijk aan je huid voelen. Of hij ook echt hersteld kun je eigenlijk moeilijk zien, maar het masker is zo fijn dat het eigenlijk niet meer uitmaakt.

Ik kan jullie dit masker dus zeker aanraden. Ik heb nog drie andere soortgelijke maskers in huis van Dr. van der Hoog, die ga ik zeker ook uitproberen.

De maskers zijn te koop bij de drogisterij voor € 2,19 per stuk.

11 opmerkingen:

  1. Ik heb een klei masker liggen hiervan moet ik ook maar eens gaan gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heerlijk uit, die ga ik ook maar eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. klinkt als een lekker maskertje :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb al lang geen masker meer gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt heerlijk! Ik hou van DR van der hoog.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze ook getest, echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. lijkt mij heerlijk! ik had de chocolade en die is ook echt mega fijn!

    BeantwoordenVerwijderen