dinsdag 24 mei 2011

Make-up event!


Vandaag even wat anders dan de gewone artikelen. Een paar foto's van mij in actie tijdens een leuk make-up event waarbij wij mensen een mini make-over geven. Súper leuk om te doen natuurlijk. Want al heb ik een visagie opleiding al een poosje afgerond, heb ik nu helaas weinig tijd om mij daar veel mee bezig te houden. Het was een gezellige, leuke dag!



Op het event was het thema ROOD! Vandaar de rode accessoires, nagellak en lipstick. Verder ben ik gekleed zoals het eigenlijk "hoort" als visagist. Helemaal in het zwart met mijn make-up belt om mijn heupen. Mijn haar hoort eigenlijk nog wel vast, maar los haar past meer bij het speelse thema. Verder heb ik als visagist vaak gewoon mooi verzorgde neutrale make-up op, geen bijzondere creaties. En natuurlijk is mijn hand helemaal vol gekliederd zoals altijd haha!





En dan nog even een laatste foto om de dag af te sluiten. Deze foto is snel even gemaakt met mijn telefoon. Ik heb hele leuke reacties gehad van mensen en vond het natuurlijk heel leuk om te doen. Word vast nog een vervolgd!




Laten jullie je wel eens opmaken door een visagist?

6 reacties:

  1. Neej, ik wil wel door jou opgemaakt worden!

    Je ziet er heeel mooi uit, btw!

    xxx Camilla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om mini-makeovers te geven!
    Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Waar heb jij je opleiding gevolgd?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...