De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 30 mei 2011

Make-up organizer lipstick


Ik ben altijd opzoek naar handige en leuke manieren om mijn make-up op te bergen. Vooral als je stash steeds groter wordt, dan is verandering soms noodzakelijk. Ik bewaarde mijn lipproducten eerst in een bakje. Die is inmiddels te klein geworden, ook al heb ik niet heel veel lipsticks en glossjes. Met deze organizer past wel een groot deel van mijn stash erin en het staat ook nog eens veel netter.



Dit is hem dan, mijn nieuwe make-up orginazer voor mijn lipproducten. Ik kwam hem tegen bij het Kruidvat en betaalde er slechts € 5,99 voor. Er waren ook 2 andere een voor je penselen en een andere met verschillende vakjes, maar die leek teveel op de make-up organizer van de Action die ik in dit artikel liet zien.



In deze organizer kan je je lipstick en glossjes staand opbergen. De eerste twee rijen hebben smallere gaten en de twee achterste rijen hebben wat groteren gaten. Verder is het van stevig plastic en staat het mooi strak.



Dit is een deel van mijn lipproducten stash. Het is niet heel veel, maar goed opbergen is toch heel handig als je een bepaald product zoek s'ochtends. Ik doe een lipstick of gloss vaak s'ochtends op en stop hem daarna in mijn tas om gedurende de dag bij te kunnen werken. Als ik haast heb doe ik weinig make-up op en gooi ik snel een glossje in mijn tas. Zo kan ik alles dus veel beter vinden.




Zoals je ziet zijn het allemaal verschillende producten met verschillende formaten. Toch past het prima, alleen passen er geen potjes of hele smalle glossjes in. Verder past alles prima. In de grotere gaten heb ik 2 glossjes neergezet en in de smallere gaten één lipstick. Ook kun je in de grotere gaten een lipstick doen die nog in de verpakking zit, soms is het makkelijk zo een product te bewaren.





Hoe bergen jullie je lipproducten op?

5 opmerkingen:

  1. Handig! die ga ik ook halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een handig ding, ik ga ook maar eens kijken! Ziet er mooi uit zo =D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handigg! Die ga ik ook halen, want ik doe het nu in een grote make-up koffer en in mijn make-up toilettasje. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Asmae

    Ja, het is echt veel overzichtelijker zo! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een superhandig bakje, ben al een tijdje op zoek naar zo iets.

    BeantwoordenVerwijderen