zaterdag 9 juli 2011

INGLOT look + inspiratie foto's


Eer gisteren zagen jullie mijn verslag van de Grand opening van INGLOT. Een super leuke make-up merk waar iedere beauty-hart sneller van gaat kloppen. Tijdens de opening heb ik wat foto's gemaakt van een aantal looks uit het INGLOT. Dit zijn extreme en draagbare look, maar allemaal prachtig! Ook laat ik foto mijn look van die dag zien. Het thema was colorful en daar heb ik mij volledig aan gehouden. Kijk mee naar de foto's.

INGLOT inspiratie









Mijn look

Zoals ik al zei was het thema colorfull. Dat is niet echt mijn ding aangezien ik bijna dagelijks zwart draag, maar ik wil graag in de zomer wat kleurrijkers aan. De 27e (de dag van de grand opening) was het toevallig 30 graden, een mooie dag om te beginnen met iets kleurrijks dus. Ik koos voor dit koraal kleurige gaas jurkje met een crème kleurig riempje die weer matchen met mijn pumps (staan helaas niet op de foto).

Mijn make-up heb ik rustig gehouden, eigenlijk zoals ik altijd mijn make-up heb. Mijn signature look kun je wel zeggen. Dit keer heb ik er wel een paar nepwimpers bij gedaan, om het net even wat aan te vullen. Mijn look is dus gewoon simpel met koraal kleurige blush, eyeliner en nude/roze lipstick.



make-up

- Dior nude glow foundation
- Sephora mattifying powder
- Too Faced Who's your poppy blush
- Too Faced Pink leopard highlighter
- L'oreal eyeliner
- Clinique high impact curling mascara + nep wimpers

4 reacties:

  1. Dat koraal kleurige jurkje staat je erg goed en je look is mooi wat dat betreft jammer dat er geen close-up van gemaakt is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Deb

    Close-up was ik helaas vergeten :(

    @ Evelien

    Bedankt :D :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...