zondag 14 augustus 2011

MAC event! Cine-Matics Collectie 5-08


Vorige week vrijdag was het zover, MAC presenteerde haar nieuwe Cine-matics collectie in de Bijenkorf Amsterdam. Ik plaatste hier al eerder de uitnodiging. Jared, Jamie en ik moesten hier natuurlijk bij zijn! Ik heb een verslag geschreven en foto's gemaakt zodat jullie een beetje van de sfeer kunnen proeven en natuurlijk de collectie kunnen zien.

Vrijdag zijn wij na een dagje shoppen in Amsterdam om 16:00 richting de Bijenkorf gegaan om bij de presentatie van de nieuwe collectie te zijn.

Alhoewel de zelf collectie een beetje tegen viel, de presentatie was echt súper leuk! Het personeel liep rond met een hapje en een drankje geheel in stijl. Er waren MAC visagisten aanwezig die je van een mooie make-up konden voorzien. En dan waren er natuurlijk de echte sfeer makers, May day en The working girl, zij zorgde voor de extravagante en energieke sfeer!

May Day nam de presentatie opzich. Een aparte verschijning op het eerste gezicht, maar ze zag er echt gorgeous uit. Haar make-up was zo mooi, flawless and radiant! Ze deed het echt super leuk en zorgde voor een leuke gezellige sfeer.


Daarnaast waren er optredens van de working girls, om helemaal in de feeststemming te komen. Deze 'dames' zijn uber glamorous en zagen er beeldig uit. Super leuke optredens om direct vrolijk van te worden.








Iedereen kon opgemaakt worden door de visagisten van MAC. Uiteraard met de nieuwe producten. De visagisten waren ook mooi 'opgemaakt' met snorretjes en opvallende wenkbrauwen. Heel leuk gedaan!


En dan eindelijk waar het allemaal om draaide, de collectie! Het is een kleine collectie die bestaat uit 2 verschillende setjes, die setjes waren weer in twee kleuren beschikbaar. Het eerste setje was een Smoky Eyes set, een zwarte en een bruine. Het tweede setje was een lipproducten set met 2 lipglossjes, 2 lipsticks en 2 lippotloden. Allemaal in hele lichte kleuren.

Ik heb zelf niets van de collectie gekocht, omdat ik geen smoky eyes draag en de lipkleuren te licht voor mij waren. Het zag er wel heel schattig uit.






Dé gastbloggers van Lipsticknews.nl (Jared en Jamie) waren er natuurlijk ook bij!



En tot slot hieronder, ik bij de Smoky Eyes setjes!


Binnenkort volgt er een artikel met mijn look, eigenlijk net als altijd, mijn signature look dus! Ook komt er een filmpje online om zo de sfeer te proeven en het optreden van de working girls te zien!  

love,
Maya

3 reacties:

  1. Leuk verslag en foto's! Wat heb je een super leuk jurkje aan, staat je erg mooi! Zo'n smokey eye kitje lijkt me erg interessant!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...