donderdag 18 augustus 2011

Jamies dagelijkse huidverzorgingsroutine

Jamie

Er bestaan tegenwoordig enorm veel producten om je huid mee te verzorgen, in elke prijsklasse, kleur, geur, maat en soort. In dit artikel ga ik jullie vertellen over mijn dagelijkse ritueel om mijn huid zo mooi mogelijk te houden!



Dagcrème.
Als dagcrème gebruik ik Chanel Éclat Originel. Deze crème hydrateert, zorgt voor een stralende teint en houdt de huid egaal. Ik heb zelf een vrij droge huid, maar met deze crème heb ik daar eigenlijk geen last meer van!


Oogcrème.
Overdag gebruik ik voor mijn ogen Chanel Beauté Initiale Eye. Hoewel deze is bedoeld voor de eerste tekenen van huidveroudering, vind ik het een heerlijk product. De huid rondom mijn ogen is namelijk soms zo droog dat ik schilferige plekjes krijg, en deze crème werkt daar prima tegen! Ook merk ik dat de donkere kringen minder zijn geworden.


Reiniging.
Ik heb 2 soorten reiniging: Mijn Clinique set en de cleansing cream van Estée Lauder. Van Clinique gebruik ik dagelijks de Clarifying Lotion, en als ik make-up op mijn gezicht heb de Take The Day Off. Zoals je ziet aan de inhoud van de flacons is dat niet zo heel erg vaak ;-). Voor de luie dagen gebruik ik de reiniging van Estée Lauder, bijvoorbeeld na een hele dag weg of een avondje stappen. Deze werkt namelijk heel erg makkelijk.



Nachtcrème.
Mijn nachtcrème is van Biotherm. Ik vind zelf de geur een beetje chemisch, maar qua textuur voelt hij heerlijk. Ook gebruik ik de Advanced Night Repair Eye van Estée Lauder, omdat dit oogserum ervoor zorgt dat de huid rondom mijn ogen goed gehydrateerd blijft en ik dus geen droge plekjes krijg.




Dit is dus mijn dagelijkse ritueel. Het lijkt een heleboel, maar: Je hebt maar één huid, dus zorg er goed voor!

6 reacties:

Roos zei

Erg leuk om te lezen! :)

Evelien zei

Wow, dure producten! Maar wel een heel goede investering! ^_^ Erg fijn om te lezen, dit artikel!

Marijke zei

Wat een heerlijke luxe producten gebruik je!

Dhini zei

Wauw..echt dure producten!
Eerlijk gezeg hou ik van luxe merken alleen no budget :D

Maya zei

Jamie gebruikt inderdaad wat luxere producten, leuk om van haar te lezen ;-)

Ik ga binnenkort mijn huidsverzogingsroutine online zetten :)

Jamie zei

@ Dhini, Marijke, Evelien en Roos: Ik gebruik inderdaad vrij dure producten. Dit heeft 2 redenen: 1. Ik heb een gevoelige huid, en bij deze merken heb ik daar geen last van terwijl ik voor bijvoorbeeld Nivea allergisch ben. 2. Ik merk heel veel verschil met wat goedkopere merken, en om te zorgen dat mijn huid er over 20 jaar nog goed uitziet heb ik vast een beetje geïnvesteerd :-).

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...