De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

WINACTIE

Doe mee en win OPI Black Spotted!

Favoriete geuren

2 heerlijke geuren...

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

zondag 18 maart 2012

Dior J'adore - de geurlijn.

Door Jamie.

Het is me eindelijk gelukt om een complete geurlijn bij elkaar te krijgen, en wel die van J’Adore. Deze bestaat uit vijf verschillende geuren, allemaal met dezelfde bekende vorm. Ik wilde mijn collectie graag met jullie delen! Zijn jullie benieuwd? Klik dan snel verder.

J’Adore eau de parfum.


Dit is mijn favoriete geur uit de hele lijn. De eau de parfum bevat bergamot, roos en jasmijn, en is zowel fruitig als bloemig. Jullie zagen hem ook al eerder voorbij komen als favoriet van Maya!


J’Adore eau de toilette.


Deze geur is meer als alleen bloemig te omschrijven. Hij bevat ingrediënten als oranjebloesem, gele mandarijn en vanille.

J’Adore L’or essence de parfum.


Dit is de meest chique J’Adore van allemaal. Deze geur is bloemig en orientaals, en komt in een prachtig doosje. De hals van de fles is, net als de rest, geïnspireerd op de hals van vrouwen van de Masaïstam. Wat zo speciaal aan dit flesje is, is dat het een soort gouden draad is geworden die om de hals zit.

J’Adore l’absolu


Dit is een herziene, intense versie van de eau de parfum. Deze geur bevat als basis ingrediënten: Jasmijn, roos, tuberoos en ylang-ylang.

J’Adore l’eau cologne florale.


Deze geur is een combinatie van een eau de cologne en een eau de toilette. De klassieke ingrediënten van een eau de cologne (Neroli en bergamot) zijn gecombineerd met magnoliabloesem wat een hele verfrissende geur in deze serie als resultaat heeft.

Mijn favorieten:
De eau de parfum en de L’or zijn mijn favoriete geuren uit deze lijn.

Wat vinden jullie van J’Adore? Of hebben jullie een andere favoriete geur?

De J'Adore lijn (en natuurlijk ook de andere geuren van Dior) worden verkocht bij de betere parfumeries, zoals Sephora, Ici Paris XL en Douglas.

9 opmerkingen:

  1. Een collega van mij draagt al jaaaaren enkel en alleen J'adore, dus het is echt haar signature scent. Ik vind de geur van de alleereerste J'adore heerlijk en 'clean' ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de J'Adore eau de parfum ook een van de lekkerste geuren uit de J'Adore lijn ;)
      Jamie

      Verwijderen
  2. Het eerste geurtje van de lijn is super lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een mini flesje van de allereerste gekregen laatst en die ruikt lekker, en de flesjes zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wist helemaal niet dat er zoveel versies ervan waren :). Ik vind de originele heel erg goed ruiken, de rest heb ik dus nog niet geroken :).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De J'Adore lijn is heel uitgebreid. Er zijn ook nog verschillende bodyproducten te koop, maar die heb ik (helaas) nog niet in mijn bezit!
      Jamie

      Verwijderen
  5. Ik ben ook gek op de J'adore geuren!

    BeantwoordenVerwijderen