De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 4 juli 2012

Favorieten van juni 2012

Het is alweer juli, dus tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Ik heb weer veel nieuwe dingen mogen uitproberen, maar er zitten ook zeker een paar oude bekenden tussen. Tot mijn verbazing geen enkel nagellakje, maar wel weer 10 andere hele fijne beautyproducten.


Let's start with lipsticks! Jullie hebben denk ik al door dat ik van lipsticks houd, die kunnen dus niet ontbreken. Dit keer zijn het er drie, drie hele verschillende. De eerste is de Dior Lipglow, een lippenbalsem die verkleurd door de vocht in je lippen en ze hydrateren. Het wordt een lief roze kleurtje. Als tweede de lipstick va Chanel die je al vaker hebt zien langskomen, de Chanel Coco rouge 37. Een lichte, warme kleur roze die elke dag gedragen kan worden. En tot slot de Essence lipstick in de kleur Coralize me!Het is een koraal kleurtje met een mooie shimmer, super voor in de zomer.





Met oogmake-up ben ik de afgelopen maand een beetje saai geweest. Ik heb bijna de hele maand twee onderstaande producten gebruikt. Het oogschaduw duo van MAC, hier zitten All that glitters in en Croc. Twee neutrale kleurtjes die heel mooi bij elkaar staan, een shimmery en de ander mat. Daarbij draag ik altijd de Make-up for ever eyeliner. Hij heeft een handig dun en stevig kwastje en hij blijft lang zitten omdat hij waterproof is.





Dan tijd voor de gezichtsproducten. Als eerst Maybelline Dream satin liquid foundation. Hele fijne foundation en ook een van de weinige die echt precies mijn kleur is. Daaroverheen gebruik ik de Too Faced Primed & Poreless losse poeder, dit houd mij mat en zorgt dat mijn make-up lang blijft zitten. Hier heb ik pas geleden ook een review over geschreven. En tot slot voor een mooi kleurje op de wangen is op dit moment de MAC blush is style een favoriet. Mooie peachy kleur en geeft een mooie glans.




Magie in een potje, dat is het. Deze nagellak remover van Bourjois. Je stopt je vinger erin en na 1 seconde is je nagellak eraf, ideaal. Ik had hem al eerder van Sephora, maar deze is net zo fijn. Binnenkort zal ik hem reviewen. Daarnaast zie je mijn Bioderma lotion, een hele fijne lotion voor mijn gezicht. Super fijn, hier volgt ook nog een review van.





Dit waren mijn favorieten en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Q: Hebben jullie deze producten ook al eens geprobeerd?

12 opmerkingen:

  1. Geen nagellak? :-P Bourjois moet ik dan een keer gaan proberen. vinger erin en klaar klinkt me als muziek in de oren :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die Dior en Essence lipproducten een heel mooi kleurtje hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke producten, ik heb er eigenlijk nog niets van geprobeerd !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie producten! Ik ben nu erg benieuwd naar die lipstick van essence :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke producten! De Dior en essence lipproducten springen er voor mij uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Chanel lipstick is ook mijn eeuwige favoriet <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke producten, ik heb niks ervan eigenlijk georopeerd!
    Liefs.x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijne favorieten! Die Dior Lip Glow ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen