De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 17 maart 2012

Yves Saint Laurent: Shocking mascara & eyeliner

Yves Laurent is echt een geweldig merk. Zij hebben prachtige lipsticks en staan werewijd bekend om hun touche eclat, de highlighter in een stick. Hun slogan is 'Let's fight against boredom', het is kleurrijk ruig en vrouwelijk tegelijkerijd. Ik ga nu twee producten laten zien die echt de vrouwelijkheid laten zien, deze producten zijn onmisbaar in iedere make-up tas.


Mascara en zwarte winged eyeliner is samen met roze lippen echt mijn singature look. Ik draag het altijd als ik mijn hele make-up doe, niet naar school of dagelijkse bezigheden dus, maar als ik iets leuks ga doen of iets dergelijks. Soms gecombineerd met oogschaduw, maar vaak gewoon zo. Ik ga een combinatie laten zien van YSL, deze Shocking mascara en eyeliner zorgen voor de perfecte look.

De mascara geeft nog meer volume dan zijn voorganger en moet dat shocking effect geven met veel volume! De eyeliner is speciaal bedoeld voor beginners of mensen die s'ochtends vaak haast hebben, hij is echt fool-proof. Je kan er makkelijk en snel een mooie lijn mee tekenen.




Het borsteltje heeft goede stevige haren van verschillende lengtes, die je wimpers daardoor goed separeren. De kleur is diep zwart en is makkelijk aan te brengen. Met zigzagende bewegingen kan je de mascara het best aanbrengen om het mooiste resultaat te krijgen.

De eyeliner is heel dun en het puntje is flexibel. Het is een vilten punten waardoor het makkelijk en stabiel aanbrengt. De kleur is niet heel diep zwart, maar wel een mooie zwarte dekkende kleur. Dit werkt heel fijn en het is ideaal voor een winged eyeliner. Enige nadeel wat ik altijd vind van dit soort eyeliner pennen, is dat ze zo snel uitdrogen.

Tip: bewaar je eyeliner rechtop met het viltje naar beneden en sluit het altijd goed (je hoort een klik). Zo droog de eyeliner minder snel uit.


Swatches Shocking eyeliner

Hieronder zie de producten op mijn ogen. Eerst de eyeliner, daarna de mascara erbij. Ik heb hier 1 laagje gebruikt.

Mijn oog zonder iets erop

Alleen de Shocking eyeliner

Het effect vind ik heel mooi! De eyeliner is ideaal, hij brengt makkelijk aan en je kunt hier een hele dunne lijn mee trekken. Zo heb ik aan de binnenkant van mijn oog altijd een heel dun lijntje en laat ik hem dikker uitlopen.

Ik heb een laagje mascara op, ik houd er niet echt van heel veel mascara op te hebben dat het echt "dik" wordt. Met deze mascara krijg je geen klontjes en hij verlengt mijn wimpers goed. Ik breng ook nooit mascara aan op mijn onderwimpers, omdat ik dat bij mezelf heel raar vind staan.


Shocking eyeliner & mascara

Ik ben heel tevreden over deze producten, ze zorgen voor een mooie look en zijn handig in gebruikt. Ik zag deze duo dus zeker blijven gebruiken. De producten zijn wel wat aan de dure kant je betaald namelijk ongeveer 30 EUR per stuk voor deze producten. Bij sommige producten zweer ik bij high-end en is er een groot verschil met budget. Bij mascara is die verschil vaak echt minimaal en gezien het feit dat je iedere 3 maanden (maximaal!) een nieuwe mascara nodig hebt is het kijken naar een budget variant zeker de moeite waard, ookal vind ik deze geweldig.

Binnenkort komt er een artikel waarin ik 3 budget mascara's ga reviewen en vergelijken. Dan kan ik testen of een budget variant mij even blij maakt. Ik ga testen of je hierin dus kan besparen door voor de goedkopere variant te nemen zonder teveel kwaliteit in te leveren.

YSL Mascara volume effect faux cils Shocking € 30,50
YSL Eyeliner effect faux cils Shocking € 29,50
 

20 opmerkingen:

  1. Ziet er echt heel mooi uit! Je kunt trouwens echt een prachtig lijntje trekken *jaloers*!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh die zou ik ook wel willen. Handige eyeliner en mooie mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dit is zijn prijs echt waard zo te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De mascara is zeker zijn geld waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die eyeliner ziet er heel erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het er mooi uitzien, maar ik vind het te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Binnenkort ga ik 3 budget mascara's reviewen, dan laat ik weten of ik die ook fijn vind :D

      Verwijderen
  7. Oh wat prachtig! En de verpakking is zo luxueus.. Ik zou vooral voor de eyeliner gaan :) Je kan maar nooit genoeg eyeliners hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De verpkking ziet er inderdaad luxueus uit, mag ook wel voor die prijs hihi ;-)

      Verwijderen
  8. Ik heb vroeger altijd Maybeline gebruikt & die vond ik altijd geweldig totdat ik s een duurdere mascara kocht van Estee Lauder. Daarna heb ik verschillende- duurdere & budget- mascara's gekocht, maar je merkt echt het verschil vind ik. Dus No budget mascara for me. Ik ben benieuwd wat je conclusie wordt als je de budget mascara's reviewt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik gebruik ook vaak wat duurdere mascara's, dus ik ben ook benieuwd :D

      Verwijderen
  9. Ziet er geweldig uit! Ik zou ze zelf alleen niet kopen door de prijs..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel erg mooi aangebracht!
    De mascara en liner zien er top uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, wat een mooie producten en een prachtig lijntje heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow super mooi! De eyeliner + mascara = Perfect combo!

    BeantwoordenVerwijderen