De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 1 augustus 2012

Bioderma & Vichy Skin Care

Ik kreeg een leuk pakketje met een aantal huidverzorgingsproducten van Farmaline. Farmaline is een online apotheek die merken verkoopt zoals Vichy, la Roche-Posay, ROC, Louis Widmer en nog veel meer. Ook het merk Bioderma is daar te koop, iets wat in Nederland moeilijk te krijgen is. Ik was heel erg benieuwd naar de Bioderma micellaire lotion, die voor veel bloggers een holy grail is. 




Zoals ik al zei zijn veel blogger fan van deze lotion. In Frankrijk is hij ook immens populair en wordt het veel gebruik door make-up artiesten. Ik wilde dat natuurlijk proberen. De rode variant is het bekendst, die is meer geschikt voor de wat drogere huid. Ik heb de groene variant, deze is weer geschikt voor de gecombineerde tot vette huid. Ik heb een gecombineerd huid. 

Ik heb een flesje van 100 ml. Deze is erg handig voor op vakantie, hij zat dan ook in mijn koffer op weg naar Tanger. Het reinigt en zuivert je huid. Je doet het op een wattenschijfje en gaat daarmee over je gezicht. Er zit geen alcohol in, fijn, want alcohol kan de huid uitdrogen. Het voelt heel fris aan op het gezicht en het ruikt ook lekker fris. Ik vind dit een hele fijne lotion en ik begrijp waarom iedereen er weg van is. Mijn huid voelt na gebruik goed schoon en fris, zonder trekkerig aan te voelen. Heerlijk!

De Bioderma micellaire lotion heeft ook een mooi prijsje, namelijk €5,85. Hij is ook in grotere formaten verkrijgbaar.



Ik heb er ook een heleboel samples bij gekregen. Altijd fijn om even uit te proberen om te zien wat bij jouw huid past. Ik vind zelf de Bioderma fluide echt super fijn, deze ga ik in een full size halen als mijn dagcrème op is. De la roche-posay deed het ook erg goed op mijn huid, mooi mat maar toch verzorgd. Over de Vichy normaderm ben ik minder enthousiast, voelde niet fijn en deed weinig voor mijn huid. Ook de ROC scrub zou ik niet in een full size kopen, hij is wel fijn, maar toch iets te mild voor mijn smaak. 

Bioderma en la roche-posay zijn dus zeker in de smaak gevallen en ik zeker zeker nog meer van deze merken gaan bestellen.




Ook dit setje van Vichy zat er in het pakketje. Weer, super handig voor vakantie. Er zit een reiniging in en een spray, en de spray was onmisbaar deze zomer. Het is een eau thermale spray, een spray met minerale water. Het verfrist de huid en het werkt verkoelend, maar daarnaast zorgt het ook nog eens dat de huid kalmeert en stimuleert het de celvernieuwing. Ik breng dit aan na het reinigen van mijn gezicht of gewoon tussen door over mijn make-up. Daarnaast zie je ook de foaming water reiniging van Vichy, deze veranderd in een schuim. Fijn in gebruik en werkt goed, prima product!




De webshop heeft echt een gigantisch assortiment, voor ieder wat wils. Ik ga zeker een bestelling plaatsten binnenkort, met name Bioderma en la roche-posay producten spreken mij aan zoals je kon lezen. 

Q: Gebruiken jullie een van deze merken en wat is jullie ervaring hiermee?

9 opmerkingen:

  1. Over die lotion van Bioderma heb ik inderdaad al veel positieve dingen gehoord! Zelf gebruik ik de zonnebrandcrème van RoC en die vind ik erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu benieuwd naar bioderma het heeft ook een mooie uitprobeerprijs :) Vroeger gebruikte ik normaderm omdat ik dacht dat het mijn huid zou helpen, nou echt niet het deed helemaal niets en maakte mijn huid zelfs erger!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je zoveel samples hebt gekregen! Ik heb die Bioderma ook gekocht, ook de groene trouwens. Ben er nog niet helemaal uit of het nu mijn holy grail micellaire lotion wordt, maar op zich is hij wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Is dat van bioderma dan een soort van tonic of?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow,wat zien die samples er leuk uit :-)
    Ikzelf ben ook minder tevreden over Normaderm; wellicht doordat het niet bij mijn huidtype past.
    De Bioderma Lotion ga ik ook zeker een keer uitproberen, 'holy grail', ik ben benieuwd!

    Het Vichy Reinigingssetje krijg je trouwens gratis als je een Aqualia Thermal product koopt, bij Yourskin.nl (Ik heb hem ook, ideaal voor de vakantie).

    BeantwoordenVerwijderen