De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 1 maart 2013

Mix en match met Cecil

Kennen jullie Cecil? Het is een fashion merk dat je in hun eigen webshop kun kopen. Ik kende het zelf nog niet en op het eerste gezicht is het ook niet echt een webshop waar ik zelf snel zou shoppen. Maar mixen en matchen van verschillende merken vind ik het leuks. Benieuwd naar welke items van Cecil ik leuk vind? Klik dan verder. 




De lente komt eraan. En wat ik het liefst draag in de lente, als het lekker weer is, maar toch te koud voor blote armen. Dan draag ik graag een spijkerjasje met een leuke fleurige sjaal. Het liefst een mooie witte spijkerjas met een mooie bloemetjes sjaal. Praktisch en erg leuk!

Ook op Cecil zag ik dat zij leuke spijkerstof items hebben en sjaals. Ik laat mijn favorieten hier zien.

Spijkerstof is eigenlijk altijd goed. Je kan het op talloze combineren en het staat ook gewoon heel leuk. Het is er ook in veel verschillende modellen of gewoon een leuke mouwloos jack er voor in de plaats. Je kunt er een kleurrijke top onder dragen en combineren met een leuke zomerse sjaal.


Sjaals zijn echt een musthave als je het mij vraagt. In de winter draag ik een dikke sjaal om mij warm te houden en in de lente draag ik een sjaal als accessoire. Sjaals voor de lente morgen van mij lekker fleurig en kleurrijk zijn. Felle kleuren en bloemen, niet te druk maar wel een eye-catcher. Cecil heeft er twee op de site die mij erg aanspreken. Gecombineerd met een leuke spijkerjas heb je een leuke basis voor de herfst.

Q: Dragen jullie vaak sjaals en wat zijn jullie favorieten?

6 opmerkingen: