De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 19 september 2012

Kim Kardashian's contour & highlight secrets

Zoals jullie konden lezen heb ik sindskort instagram en ik vind het nu al helemaal leuk! Ik was een beetje aan het rondneuzen en kwam op het account van Kim Kardashian terecht. Zij gaf haar volgers een kijkje achter de schermen tijdens haar make-up routine. Altijd al benieuwd wat het geheim achter haar perfecte make-up is?


Dat Kim Kardishian niet vies is van een beetje make-up dat wisten we allemaal wel, maar haar extreme manier van contouren en highlighten is op z'n zachtst gezegd opvallend te noemen. Heel interessant om te zien. Zij staat namelijk bekend om haar flawless face, haar make-up zit altijd perfect. Leuk dus om te zien hoe zij (of in dit geval haar make-up artist) dat voor elkaar krijgt!



Ze gebruikt de zogenoemde V-techniek. Hierbij breng je concealer aan vanaf je binnenste ooghoek naar je neusvleugel en weer omhoog voorbij je buitenste ooghoek. Zij heeft ook gelijk haar mondhoeken, kin en een stukje neus en voorhoofd meegenomen. De kleur keuze van haar concealer is ook opmerkelijk, namelijk spierwit. Dit is meer een soort corrector die haar huid oplicht. Zo wordt het gedeelte licht en stralend. 

Om te contouren heeft zij een hele donkere kleur aangebracht. Grappig dat het zo groot is met het witte gedeelte. Dit is aangebracht om haar gezicht meer vorm te geven aan de zijkanten van haar neus, haar slapen en onder haar wangen.


Als je het op deze manier doet is het allerbelangrijkste dat je goed blendt. Dus blenden, blenden en nog eens blenden! Hieronder doet haar make-up artist het voor haar. 


Hieronder het eindresultaat. Heel mooi! Je ziet niets meer van het witte of bruine terug, wel heeft ze haar gezicht mooi vorm gegeven. Ik ben trouwens wel benieuwd welke producten zij gebruikt, dat had ze er helaas niet bij gezegd. 



Het is een extreme manier van highlighten en contouren, maar het resultaat is dan ook wel heel erg mooi. Ik denk dat het vooral op foto's en op camera mooi tot zijn recht komt. Voor dagelijks is dit natuurlijk niet echt geschikt, ze heeft namelijk wel heel veel make-up op. Misschien voor een feestje?


Q: Zouden jullie op deze manier je make-up doen? Of vind je dit te extreem?

18 opmerkingen:

  1. Ik zou mijn make-up nooit zo doen....veel te veel! Maar bij haar 'hoort' het nou eenmaal, aangezien we het nu wel gewend zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij hetzelfde als wat Charile zegt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een beetje anders maar de resultaat is wel heel mooi. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gedoe zeg, benieuwd hoe zij eruit ziet als ze 's morgens wakker wordt....geef mij maar meer naturel: makkelijker, kost minder tijd(en geld) en je bent ook nog herkenbaar zonder make-up hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het inderdaad ook wat veel. Helemaal voor een dagelijkse look! Ik vind het bij haar wel erg mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zag dit plaatje al overal voorbij komen. Wisten we maar welke producten dat waren. Zou het opzich zelf ook wel willen uitproberen, is een uitdaging waard haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb al eens een filmpje online gezien van iemand die deze techniek van haar nadeed. Inderdaad heel veel product, maar ik denk dat het voor fotoshoots en op de rode loper wel een heel mooi resultaat geeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb de foto's ook gezien op instagram. Is wel eens leuk om te zien, maar voor zelf te doen wat te veel van het goede :D
    http://www.curlsandbags.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het eindresultaat ziet er mooi uit. Daar gaat het uiteindelijk toch om ;)?

    XX

    www.ashopaholicontherun.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Inderdaad een extreme manier, maar het resultaat is mooi.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje, ik vraag me af hoe lang ze bezig is met het verwijderen van al dat make-up. Het ziet er foto's idd flawless uit, maar ik vraag me af hoe ze eruit ziet als je naast haar staat. Als het er niet als plakkaatverf uitziet, verstaat de visagist zijn vak :-)
    Overigens ziet Kim met weinig make-up ook erg mooi uit, dus waarom er zoveel opgaat, is een wonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw ik vind haar make-up altijd prachtig! Maar gaat ook echt veel tijd in zitten volgens mij. En wat is ze toch een mooie dame :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Op het einde lijkt ze een plastic..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mij iets te veel make-up voor een dagelijkse look! Maar wel heel interessant om te zien welke techniek zij (of haar make-up artist) gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Waw ja extreem dat wel! Het moet nogal een karwei zijn om het er allemaal af te krijgen... Hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik doe dat witte ook, dat doe ik met een illuminator pen van PUPA, dan doe ik mijn foundation en met een bronzer doe ik waar zij die donkere mascara doet. Het valt wel mee hoe dikke make-up laag het wordt hoor.

    BeantwoordenVerwijderen