De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete lipproducten (Summer Edition)

Lipproducten die ik graag gebruik in de zomer...

My life in pictures

Juli 2012 editie

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

maandag 27 augustus 2012

Opgemaakt augustus 2012

Het is weer tijd voor een opgemaakt artikel. De twee laatste opgemaakt artikel had ik echt heel veel opgemaakt. Ik was mijn stash namelijk aan het uitzoeken en producten die bijna op waren heb ik opgemaakt. Nu is het dus weer een stuk minder en heb ik geen halfvolle producten meer in mijn stash, fijn! Nu ga ik de opgemaakte producten van de afgelopen tijd laten zien.


Zoals ik al zei, het is niet echt heel veel. het zijn voornamelijk dingen die altijd wel snel opgaan zoals reinigingen en maskers. Mascara moet je om de drie maanden vervangen, dus die zul je ook regelmatig voorbij zien komen. De twee producten die ik als eerst ga laten zien gaan het minst snel op. Van deze vind ik het ook echt jammer dat ze op zijn.



Mijn foundation en serum. Beide heel fijn en beide hebben ze wel eens in mijn favorieten gezeten. De dream satin liquide is de beste foundation die je bij de drogist kan kopen als je het mij vraagt. De kleur is echt precies mijn kleur en de finish is ook heel mooi. Ook de advanced night repair serum (50 ml versie) is het beste in zijn soort, het is het beste serum dat ik gebruikt hebt. Ik gebruik deze dan ook al jaren. Beide zijn helaas op :(.

Mascara's maar 3 maanden mee zoals ik zei, dus deze moet ook weg. Een fijne mascara van Oriflame, hier kun je de review lezen die ik geschreven heb. 




Reinigingsdoekjes gebruik ik af en toe, om mijn make-up eraf te halen of voor swatches. Altijd handig om te hebben. Deze van de Onyx van de action zijn echter niet zo fijn. Het voelt niet 'zacht' aan en drogen snel op. 




Weer een favoriet. Mijn Aussie 3 minute miracle masker. Hij laat je haar heerlijk naar bubblegum ruiken en maakt je haar zacht en glad. Heerlijk! 



En tot slot een product dat je iedere opgemaakt artikel ziet. Mijn trekpleister oogreinigingslotion. Fijn product en lekker budget. Ik gebruik dit altijd heel royaal, dus maakt het ook heel snel op. 

Zou ik de producten opnieuw kopen?

Het leek mij leuk ook erbij te vermelden of ik de producten opnieuw zou kopen of niet. Dat ga ik dus per producten laten zien.

Maybelline foundation - Heel fijn,zou ik zeker opnieuw kopen. Ik heb alleen nog te veel foundations liggen, dus ik zal eerst die opmaken.

Estee Lauder serum - Ja, zeker! Ik heb nog een nieuwe liggen, die ga ik meteen gebruiken.

Oriflame mascara - Fijne mascara, maar ik zou hem niet opnieuw kopen. Heb er teveel liggen en wil vaak nieuwe uitproberen.

Action doekjes - Nee, voelt niet fijn aan en drogen snel uit.

Aussie masker - Ja, zeker weten. Hier heb ik ook al een nieuwe van gekocht. 

Trekpleister oogreiniging - Ja, deze gebruik ik al heel lang. Ik ben de tel kwijt hoeveelste dit is, maar ik heb er al heel veel opgemaakt.


5 opmerkingen:

  1. de verpakking van het estee lauder serum is prachtig :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Aussie masker is echt heel goed. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook dol op dat serum van Estée Lauder!
    En hmmm, bubblegum haarverzorging, lijkt me lekker! Jammer genoeg is er geen Aussie in België te koop.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet de verpakking van het Estee Lauder serum er mooi uit! Heb er al vaker bij staan kijken, maar vind de prijzen zo hoog:(. Leuk om te zien wat er deze maand allemaal op gegaan is! Ik ben trouwens geen fan van de action make-up afhaaldoekjes. Krijg er een droge huid van!

    BeantwoordenVerwijderen