zaterdag 30 juli 2011

LUSH Tea Tree Toner Tabs


Het was weer een tijd geleden dat ik over LUSH geschreven had, ik ben er ook een poosje niet meer geweest jammer genoeg. Laatst heb ik nog wel even snel de Tea tree Toner tabs kunnen halen, ik had hier goede reviews over gelezen en besloot het uit te gaan proberen.

Toner tabs zijn een soort bruistabletten die je in een bak met warm water kunt doen, hiermee ga je vervolgens je gezicht stomen. Je gaat er boven hangen met een handdoek over je hoofd en je laat de tabs hun werk doen. Tea tree is speciaal bedoel voor mensen met een onzuivere of onrustige huid, het reinigt diep en voorkomt onzuiverheden.



Ik vind stomen heerlijk. Het is echt even een moment van ontspanning. Je voelt de warmte waardoor je het gevoel krijg dat je huid diep gereinigd wordt. De toner tabs hebben geen overheersende geur gelukkig, anders houd je het niet zolang vol onder je handdoek.

Ik stoom zelf zo'n 5 a 10 minuten, daarna voelt mijn huid heel schoon en fris aan. Heerlijk!


TIP!
Als je klaar bent met stomen kun je het water bewaren in een gesloten flesje (het liefst met een spray). Hierna kun je het water nog een week gebruiken als lotion. De tea tree doet dan zijn werk om je huid te zuiveren en het voelt heerlijk fris!

De Toner tabs zijn in de LUSH winkels verkrijgbaar voor € 1 per stuk. Naast de Tea tree zijn er nog 3 andere toner tabs.

2 reacties:

Deb zei

Klinkt op zich goed, alleen houd ik niet van stomen, behalve als ik HEEL HEEL verkouden ben ;-)
Ik associeer het dan ook met ziek zijn..

Maya zei

@ DEB
Daar kan ik mij wel in vinden :) Maar het is goed voor mijn huid en ik vind het toch lekker ontspannen :D

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...