De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

I'm an Aussie Queen Bee + Hot lunch

Een hot lunch met favo merk Aussie

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Shoplog augustus 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

zondag 16 september 2012

Make-up Stash op YouTube!

You tube is zo verslavend, ik ben er uren zoet mee! Ik kijk graag op mijn vrije zondag naar You tube filmpjes, vandaar dat ik een aantal met jullie ga delen. Mijn favorieten filmpjes zijn zeker weten make-up stash filmpjes. Ik ga zelf mijn stash ook filmen, dat komt binnenkort online. Nu als voorproefje alvast een aantal heel leuke...


Make-up collectie van Allthatgitter21, een hele bekende denk ik. Een hele stijlvolle kamer met een mooie kast waar alles in zit. Je kan de kast deuren sluiten, zo oogt je kamer niet heel rommelig. Niet te veel, maar wel mooie producten. Dit zou ik ook graag willen. De Clear cube's die zij in haar kast heeft zijn ook heel handig. Geweldig!



Ook weer een mooie collectie, deze is van Glimmerrush96. Zij heeft dezelfde kast als dat ik heb, de Alex kast van de Ikea.  Ik heb alleen de kleine variant. Die kast is echt ideaal voor make-up! Een handige bureau ernaast waar je aan kan zitten met leuke producten. Leuk om te zien!


De derde is ook een leuke, maar wel anders de de andere twee. Dit is een soort kantoortje, met daarin gelijk haar make-up collectie. Strakke uitstraling. Ideaal voor het blogger ook. Je hebt je make-up en je pc lekker dichtbij elkaar. Leuk!



Nog eentje, de laatste. Zij heeft ook de clear cube's, de transparante ladeblok. Ik vind dat zo leuk staan, dat staat ook nog op mijn wishlist. Verder straalt de kamer echt rust uit. Ik houd totaal niet van rommelige kamers of veel te grote make-up collecties. Dit past dus wel bij mij. Mooie producten en het ziet er super schattig uit!





Dit waren ze. Make-up collecties die ik tegenkwam op You Tube die ik echt leuk vind. Leuk om op je vrije zondag even te bekijken. Zoals ik al zei ga ik mijn collectie ook filmen, dit kan je dus binnenkort op de site verwachten :)

Q: Van wat voor collecties houden jullie? Groot, klein, rommelig, strak, girly of professioneel? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Maya




9 opmerkingen:

  1. Groot en opgeruimd! Zo kun je alles makkelijk zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind zulke filmpjes ook altijd leuk om te kijken :) alleen vaak duurt het zooo lang (door de hoeveelheid) dat ik het snel doorspoel :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja, Amerikanen hebben grote huizen in vergelijking met onze "hokjes", zo kan ik het ook wel kwijt hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave kamertjes. Ik ben wel van het roze en goed opgeruimd!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit soort filmpjes kijk ik ook wel graag! Ik houd wel van opgeruimde, strakke indelingen, dus soms krijg ik zin om daar te gaan opruimen, haha! Ben nu wel heel benieuwd naar jouw stash :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Met zo'n filmpjes kan ik me ook wel een hele zondag bezig houden :-)

    BeantwoordenVerwijderen