De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

dinsdag 18 september 2012

Bourjois Queen Attitude mascara & khol

Bourjois komt weer met een paar leuke nieuwe producten. Laatst kon je al de python nailpolish topcoat zien. Nu komen ze met twee basic producten in een nieuw jasje, de mascara en eyeliner. Om er zo als Cleopatra uit te zien. Ik testte de Queen Attitude mascara en khol kajal en deel graag mijn bevindingen met jullie. 


Deze nieuwe mascara en eyeliner zijn speciaal gecreëerd om een Cleopatra look mee te kunnen maken. Zij stond echt bekend om haar zwarte eyeliner en intense blik. Cleopatra blijft steeds terug komen als je het over beauty hebt. Als je het over haar het gebruik van lipstick hebt, rode lippen, een bad nemen in melk of mooie zwarte omlijste ogen, je kan niet om haar heen. Ze een een klassieker en niet dat is niet zomaar, de look die zij droeg is namelijk tijdloos en staat vandaag de dag vrouwen nog steeds prachtig. Super vrouwelijk!


Om diezelfde look te maken heeft Bourjois deze twee producten. De mascara, die je lengte en volume geeft. Een een speciale eyeliner, de kohl kajal. Deze khol is een stick in een kegelvorm die je zowel in je waterlijn als rondom het oog kunt gebruiken. 

Beide producten bevatten geen parabenen, goed om te weten voor de mensen die hier allergisch voor zijn. 



Mascara

De mascara heeft een wat harder plastic borsteltje, dit is ideaal om te separeren. Ik houd totaal niet van klonterige mascara's, het kan een hele look verpesten namelijk. Hiermee kan je je haartjes goed uitkammen en voorkom je klontjes. Dat werkt voor mij heel fijn. Als je kortere wimpers hebt moet je wel voorzichtig zijn, anders prik je namelijk met die harder deeltje in je oog en dat voelt niet echt prettig. Verder geeft het mij volume en verrassend genoeg ook veel lengte. Je kan heel precies werken met het borsteltje, dat is heel handig. Ik vind zelf namelijk heel mooi om de buitenste wimpers extra te benadrukken en daar plaatselijk meet mascara aan te brengen. Ik heb hem in het zwart, maar hij is ook in een bruine variant verkrijgbaar. Fijne mascara dus! 





Khol Kajal

Dit producten vind ik zo leuk. In Arabische landen wordt dit namelijk al heel lang gebruikt, al duizenden jaren geleden werd het gebruikt. Ik geloof dat het oorspronkelijk uit een oosters land komt. Leuk dus dat een merk als Bourjois ook een soortgelijk product uitbrengt. Een khol om een mooi omlijste en intense ooglook te maken. Ik ben zelf meer van de vloeibare eyeliner, dus dit product zal ik niet dagelijks gebruiken. Toch vind ik dat dit in iedereen zijn make-up collectie hoort, gewoon een stukje nostalgie in een nieuw jasje. Het product zelf is trouwens ook fijn in gebruik. Het is een stick, maar het is toch zacht van textuur en het lijkt een soort van te smelten op de huid. Het is ook een perfecte basis voor smoky eyes, diep zwart van kleur en blijft goed zitten!





Bourjois Queen Attitude mascara kost ongeveer €15 en de khol kajal is ongeveer €10. Ze zijn nu al te koop bij verschillende drogisterijen en parfumerieën. 

5 opmerkingen:

  1. die khol kajal heeft zo'n mooie verpakking :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh die heb ik net bij ici paris zien staan, helaas niet mee genomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blij de kohl toch een beetje jammer vinden qua pigmentatie, de mascara daar in tegen is wel weer super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen