De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 22 maart 2013

Revlon Lipbutter 'Peach Parfait'

In beautyland wordt deze lipstick al een tijd gehyped. Ik was reuze benieuwd wat deze lipstick, de Revlon Lipbutter, zo speciaal maakt. Als echte beauty/lover moest ik dit natuurlijk proberen. Ik koos een mooie kleur uit, dit is de peach parfait, en het reviewen kon beginnen!


De Revlon lipbutter is een hele glanzende lipstick die daarnaast de werking heeft van een verzorgende balsem. He bevat Mangoboter, sheabutter en cacaoboter. Het heeft een medium dekking. De lipstick is enigszins transparant, maar toch zie je een opallende kleur.




Bij het aanbrengen doet hij zijn naam echt ere aan. Hij glijdt namelijk over je lippen als boter. Op mijn lippen vind ik hem erg lijken op een lipgloss. Ik heb de kleur 025 peach parfait, dit is een peachy kleurtje met gouden glitters erin verwerkt. Hij is echt ultra glanzend!



De verpakking is trouwens leuk speels met het bekende ruitjes patroon wat Revlon vaker op de lipstick hulzen heeft. De huls heeft de kleur van de lipstick. Heel handig als je meerder lipbutters hebt, zo kan je ze makkelijk herkennen. De Revlon lipbutters zijn in veel verschillende kleure verkrijgbaar, van heel licht tot heel donker. Ik heb mij wel laten vertellen dat de lichte kleuren niet veel pigment afgeven. Wil je dus echt een eyecatcher, neem dan een donkerdere kleur.


Ik vind de lipbutter echt geweldig. De kleur is mooi, ik draag graag peachy tinten. Hij glanst mooi en met de glitter is het een ideale zomerkleurtje. De zon reflecteert dan mooi de glitters. Hij voelt zacht aan op de lippen en maakt ze lekker zacht. Perfect!

Het enige nadeel is dat de lipstick niet lang blijft zitten. Na een uur of 2 moet je weer bijwerken. Persoonlijk vind ik dit niet erg, het voelt namelijk alsof je lippen balsem aanbrengt. Ik denk alleen wel dat hij hierdoor sneller opgaat, maargoed, maken jullie vaak lipsticks op? Ik ook niet.



Revlon is wat moeilijker te krijgen dan andere drug-store merken. Hij is wel in sommige Etos of DA drogisten te koop, maar lang niet in allemaal. Ik kreeg mijn lipstick van de webshop onlinemakeup. Zij verkopen een aantal drug-store merken waaronder Revlon.

De Revlon lipbutter lipstick is te koop bij Onlinemakeup.nl en kost €10,19

12 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Ik ga in Leuven naar school en daar heb je Galeria Inno, die hebben ook Revlon. Dus deze neem ik zeker mee maandag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is erg mooi! Kan niet wachten om zelf eentje te kopen. Ze zijn erg in de smaak gevallen bij de Youtubers in Amerika! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie glans heeft de lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb een roze kleurtje en ben fan! Deze ziet er ook mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen