De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 1 september 2014

B-DAY WINACTIE: win een NARS palette


Vandaag ben ik jarig en wie jarig is trakteert! Ter ere daarvan wil ik graag een winactie houden. Een hele leuke als je het mij vraagt. Je kunt namelijk dit prachtige palette van NARS winnen. De only you palette, in dit palette zit ook de populaire Nars orgasm blush. Je zag hem al voorbij komen in mijn laatste filmpje en nu kun jij hem ook winnen. Doe jij ook mee?

Wil jij dit mooie NARS palette winnen? Doe dan mee...


Wat moet je doen?

♥ Volg Lipsticknews.nl via Bloglovin' & like!
 Laat een comment achter dat je mee doet en vertel wat jouw favoriete palette is. Ik ben benieuwd! (vermeld ook je email adres erbij :) )


Extra kans maken?


♥ Volg @Soumaayaa op twitter en tweet "RT & WIN een NARS palette op www.lipsticknews.nl"  (Als je geen twitter hebt, mag je het ook op facebook delen)
♥ Volg mij op Instagram. Username: Lipsticknews  :)

De winactie duurt tot 12 september 2014. De winnaar krijgt een e-mail van mij. Op twitter maak ik bekend wanneer de winnaar bericht heeft gekregen.



Liefs,
Maya


65 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd Soumaya en waaaaauuw wat een super toffe winactie, ik vind de kleuren op het palette hierboven werkelijk prachtig, ik doe mee hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Happy birthdayy ! ♥ En natuuuurlijk doe ik mee aan deze supergave actie! Zo'n mooi palette! Ik heb alle verplichte dingen gedaan om kans te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee, super gaaf! Ik volg je overal al, heb geliked oo Bloglovin en heb getweet (Bolleke08) en volg je ook op Instagram! (Beautybylj) Mijn mail is trouwens [email protected] XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd mop ♡. Wat een prachtig palette ik zou hem heel graag willen winnen. Mijn favoriete palette is naked 1. Mijn mailadres is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Happy birthday meis ! En wat een geweldige winactie, het palette is prachtig ! Ik doe mee :) Op dit moment is mijn MAC palette die ik zelf heb samengesteld mijn favoriet, met de kleuren Brule, Woodwinked,Black Berry en Wedge. Ik volgde je al op Bloglovin. Mijn email is [email protected] X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd, leuk aktie doe je. Mijn favoriete palette is eigenlijk een blush palette van Superlooks. Heel fijn is die. Ik volg via BL

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als eerste; Gefeliciteerd! En wat een gave winactie, ik wil al heel lang iets van Nars hebben, dus dit is perfect! Op dit moment gebruik ik het W7 in the nude palette het meeste. De orgasm blush in diy Nars palette wil ik zoo graag! Ik volgde je al op bloglovin en heb het geliked! Op insta ben ik mrseilish en ik ha zo tweeten! (Eilish_94)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee en heb het verplichte gedaan :) ([email protected])

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd! Ik doe mee :D Mijn favoriete palette is het nude palette van Catrice! Ik heb alles gedaan

    Liefs Charile
    [email protected] (.NL!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke actie, ik heb nog niks van NARS!
    Het palette wat ik momenteel het meeste gebruik is het Kardazzle pakket van Kim Kardashian:) Ik volgde je al en heb verder alles gedaan:)
    [email protected]
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mijn favoriete palette is mijn 120 palette. Super veel kleuren en goede pigmentatie!. Ik doe bloglovin (beautyding) en twitter (ehlands). Heel veel succes, [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gelukkige verjaardag! Ik doe graag mee en heb alles gedaan, ook de extra zaken. Mijn favoriete palette is het Naked 2 palette :-)
    E-mail: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteeerd! Wauw wat een geweldige winactie! Momenteel is mijn samengestelde mac palette mijn favoriet maar ik vind het ongelofelijk moeilijk om echt te moeten kiezen. Ik zou graag mee willen doen! Ik heb alles gedaan wat je moest doen. Mijn e-mail is [email protected]

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb je trouwens ook gevold op twitter en instagram!

      Verwijderen
  14. Wat een gave winactie! Ik heb je gevolgd op Bloglovin' en heb het artikel geliked. Mijn favoriete palette is denk ik mijn Urban Decay Vice 2 Palette <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh en e-mail adres: info [a] beautycloud [dot] nl (even in stukjes vanwege spam :P)

      Verwijderen
  15. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik denk dat ik de naked palette 1 het mooiste vind. Ik volg (en like) je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa ([email protected])

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik doe mee! Ik heb je overal gevolgd en geliked op bloglovin. Super leuke winactie en leuk dat je weer artikelen post! Mijn favoriete palette is een het freedom system van Inglot xx San

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh heeel erg gaaf! Dit palette lijkt me super mooi en heb daarom ook alles gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Allereerst nog Gefeliciteerd met je verjaardag.
    Een prachtig palette dus ik doe graag mee.
    Ik volg je op Bloglovin & op Twitter (tweet geplaatst)
    [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Wat leuk dat ik je blog trouwens ontdek want je hebt echt een leuke blog! Ik ga ook een gokje wagen met de winactie, want het is wel echt een pracht palette! Mijn favoriete palette op dit moment is die van Urban Decay het Naked 3. De kleuren vind ik prachtig en passen heel goed bij mijn ogen.
    Ik heb alles gedaan om kans te maken.
    Liefs, x Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jente vandewalle2 september 2014 18:44

    Wauw deze Nars palette wil ik geel graag eens uittesten! Ik volg je op bloglovin, Facebook en Twitter. Ik heb dit bericht ook een like gegeven en heb een tweet verstuurd :-)
    Mijn e-mailadres is: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Alsnog gefeliciteerd, met je verjaardag, wat een toffe actie, natuurlijk doe ik heel graag mee en volg ik je op bloglovin en hebt het artikel een like gegeven..Tjonge n dan mijn favoriete palette, dat is momenteel het all about candies palette van essence...die kleurtjes zijn zo apart....Ik ben namelijk erg gek op aparte tinten oog makeup..
    groetje Petra
    ( [email protected] )

    BeantwoordenVerwijderen
  22. awesome ik doe mee :D ik heb niet echt 1 favoriet palette, maar ben erg gek op mijn naked 3 palette op dit moment :) mijn email is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een gave winactie, ik moet wel mee doen :-) mijn favoriete palette is momenteel naked 3 :-) mijn email is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd!! Ik doe mee! Mijn favoriete palette is absoluut het UD Naked 3, die ik veel gebruik :) Mijn mail is [email protected] X

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Happy belated birthday!
    Wow! Wat een mooi palette. Wat leuk dat we die kunnen winnen :) Jij mag vaker trakteren ;)
    Mijn favoriete palette in mijn stash is het W7 in the nude. Op mijn wishlist staat het Sleek i-divine palette in vintage romance bovenaan.
    Mijn mailadres is [email protected].

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Aan alles voldaan. Favoriet palette? Geen idee; ik heb er nog geen.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Uh oh, ik zie mijn eerste reactie er niet bij staan, dan maar even opnieuw, haha!
    Wat een prachtig palette van Nars! Normaal ben ik niet zo van het meedoen aan winacties, omdat ik het liever iemand anders gun dan mijzelf. Maar toen ik dit palette zag, móest ik wel meedoen!

    Mijn favoriete palette is momenteel het Chocolate Bar palette van Too Faced. Ik heb 'm nog niet zo lang, maar ik ben nu al verliefd op de kleuren èn de overheelijke geur van chocolade, mmm! Ik heb geen ervaring met palettes van Nars, dus daar ben ik èrg nieuwsgierig naar!

    Ik heb alle stappen gevolgd: ik volgde je al op Instagram, Twitter en Bloglovin, ik heb het artikel geliked en een tweet verstuurd.

    Succes met het kiezen van een winnaar! :)
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. ik doe mee!
    alles gedaan
    bloglovin; zoelouwerse
    instagram en twitter; zowiezo_
    [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauw! Ik heb geliked en ik volgde je al een tijdje op insta (@michellealida) x

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ps: mijn favo palette is sleek eau natural :)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wauw wat een mega toffe winactie! Wat zou ik dit palette graag winnen :) Ik volg je op Bloglovin', heb het artikel geliked én ik heb het bericht geretweet! Mijn favoriete palette is op dit moment W7 In The Buff. Succes met het kiezen van de winnaar!

    Mijn e-mail adres is: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ahh wat een geweldige winactie, ik doe graag mee! Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Mijn favoriete palette is momenteel het Golden Hours quad van MAC. Ik heb de verplichte stappen gedaan en volg je ook via instagram! En nu heel hard duimen. Mijn email: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een super gave winactie, ik doe heel graag mee!
    Een favoriete palette opnoemen.. dat is nog is moeilijk haha. Ik denk dat ik voor Sleek vintage romance ga :)
    Ik heb alle stappen gedaan om kans te maken, ook de extra stappen!
    Liefs Priscilla

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw echt schitterend doe heel graag mee.
    Like and share.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik doe heel graag mee! Super mooi palette is het. Mijn favoriete palette is het Naked 3 palette van Urban Decay: zoooo mooi en fijn! (simone.vissers@ hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Heeeel leuk zeg! Natuurlijk volg ik je op bloglovin!!! Hmmm mijn favo??? altijd lastig... hou van allerlei kleurtjes wel, eindeloos combineren en lekker crea zijn!!:) ik vind degene die je weggeeft errug mooi... Groetjes ilse [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar dit palette dus dan doe ik graag mee. Mijn favoriete palette is nu die van catrice Absolute Nude, perfecte kleurtjes voor allday make-up. Ik volg je op Bloglovin en Instagram. Mijn emailadres deel ik liever niet openbaar in de comments, maar je weet me te vinden hihi @NadiaaRB xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Gefeliciteerd! Ik wil ook graag meedoen. Ik volg je op BL en TW (@Mol075). Toi toi toi! I loooooove Absolute Nude!!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi, nog gefeliciteerd met je verjaardag en ook ik doe graag een poging om dit schitterende palette te winnen! ;-) Ik heb daarvoor alles gedaan wat moest en ook alles gedaan voor de extra kansen. Heb ook je foto gerepost op instagram. Toffe winactie! ;-) Xx Ps neem een kijkje bij mijn winactie! (Too Faced Chocolate Bar palette, replica)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik doe mee :) echt een super leuk pallete :) mijn email is [email protected] en mijn favo pallete is urban deyac basics pallete

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Tofff, doe graag mee. Ik volg je ook op instagram. Mijn favoriete palette op dit moment is MUA undress me too

    Mijn mail: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een prachtig palette zeg!
    Ik doe dus heel erg graag mee met deze winactie.
    Mijn favoriete palette is denk ik het sleek sunset palette, goede pigmentatie en super mooie kleuren. Ik volg je trouwens ook op instagram :) En mijn email is [email protected] en nu maar duimen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hartelijk Gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.
    Ik heb nu een palette van de Action(mijn eerste)
    Sanne B
    [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Aah super leuk palette! Ik had al meer gehoord over de nars palettes maar zelf nog niet uitgeprobeerd. Mijn favorite is de romantic eye palette van too faced, de kleuren zijn natuurlijk dus handig voor basic looks. Ik doe graag met de win actie mee! [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  45. gefeliciteerd! mijn favoriete palette is naked 3. mijn email is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ja ik doe graag mee... NARS staat al zolang op mijn wishlist! Doe de bloglovin en de Twitter :)
    Lunadatbenik @ gmail . com (zonder spaties uiteraard)

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik doe graag mee, gefeliciteerd. Mijn favo palette is au naturelle van Sleek. Mijn e-mail is xjes_wendy @ hotmail.com en ik volg je op bloglovin' en heb het bericht daar geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ten eerste nog gefeliciteerd. Ik doe graag mee mijn favoriete palette heb ik niet ik vind alle soorten make up mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Nog van ♡e!
    Ik doe graag mee, ik volg je op bloglovin en heb deze post geliked!
    Mijn favo palette is mijn naked basics palette, die ik bijna elke dag gebruik!
    Mijn email is [email protected]

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik doe ook zeker mee!! Ik zou zo graag willen weten hoe Orgasm is :D Ik heb alles gedaan en het emailadres is [email protected]. Mijn favoriete palette is en blijft toch wel de eerste Naked. Die pak ik elke keer als ik niet wil nadenken over mijn look.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een mooie kleuren ♥ dat zal mijn ogen erg opfleuren! Momenteel ben ik in het bezit van een MAC palette die gebruik ik iedere dag maar ik ben nu al fan van de NARS palette dus ik hoop dat ik die winnen mag ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Nog gefeliciteerd! Ik doe zeker mee met de winactie! Wat een prachtig palette! Ik heb alle stappen gevolgd en ik hoop dat ik win!

    Veel liefs, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een geweldige winactie zeg. Ik ben je gaan volgen op Bloglovin, ik heb je artikel geliked, ik volg je op twitter (lovelowbudget) en ik heb de tweet verstuurd en ik volg je nu op instagram (snaracurl).

    Liefs, Sara.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Gefeliciteerd en leuke actie! Ik heb aan alles, ook de extra's, voldaan. Een favoriete pallet heb ik nog niet. Wel vind ik deze van Nars erg handig. De kleurtjes zijn absoluut super en past bij mij maar ook de verpakking met rits spreekt mij erg aan. Doet wat sporty aan. :-) [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Nog gefeliciteerd en wat een mooi palette! Mijn favoriet is Naked 2 palette. Ik heb volg en like op Bloglovin, instagram en twitter (@hippekidsenzo)en heb het bericht getweet! [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Nog van harte gefeliciteerd! En wat een leuke winactie. Mijn favoriete pallette (tot nu toe :)) Naked 2. Ik volg je op Bloglovin'en mijn mailadres is [email protected].

    BeantwoordenVerwijderen
  57. gefeliciteerd! echt een super gave winactie. Heb alles gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Super gave winactie & gefeliciflapstaart! :)
    Ik doe alles & ook de extra stappen om om kans te maken.
    Mijn mailadres is: [email protected]

    Groetjes, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Awesome, ik doe mee :)
    Ik heb alles gedaan wat moest :)

    BeantwoordenVerwijderen