maandag 28 februari 2011

Sephora prijzencircus maart 2011: 3 voor 10


Het is weer bijna zover! Het prijzencircus komt er weer aan. Sephora doet hier natuurlijk ook weer aan mee, net als ieder jaar. Ook dit jaar komen er weer veel leuke acties, maar het bekendst blijft toch de 3 voor 10 actie op Sephora make-up. En ja hoor, dit jaar wéééér! Het begint op 23 maart 2011 en om jullie voor te bereiden geef ik alvast wat tips!

Voor diegene die het niet kennen, het is een actie die 2x in het jaar voorbij komt tijdens het prijzencircus. Alle make-up van Sephora gaat dan per 3 stuks voor 10 euro over de toonbank. Alle combinaties zijn mogelijk en je mag zoveel kopen als je maar wilt.

Sephora heeft een ontzettend groot assortiment en kwalitatief hele goede producten. Om jullie een beetje opweg te helpen laat ik alvast een paar must-haves zien.

In dit artikel zagen jullie de mattifiying powder van Sephora al langs komen als één van mijn favorieten. Ik gebruik de poeder nog steeds dagelijks en hij is echt aan te raden. Hij kan alleen of over de foundation gebruikt worden en geeft een heel mooi resultaat. Deze poeder kost normaliter ongeveer €17,-.

Sephora mattifiying powder
Een heel bekend product is ook de primer van Sephora. Je gebruikt dit product voor je foundation zodat het langer blijft zitten, glad maakt en mat blijft. Je gezicht voelt echt heel zacht aan nadat je dit gebruikt hebt. Dit is één van de best verkochte producten van de Sephora make-up. De primer is ook verkrijgbaar in kleurtjes om je teint te corrigeren en is te koop voor €12,80,-.

 Sephora smoothing primer

Ook de lipproducten vind ik erg fijn. De lipsticks in veel verschillende kleuren en texturen. De glossje zijn er ook in verschillende soorten, van transparant in een tube tot heel dekkend met een applicator. Er zijn ook 2 nieuwe lipproducten uitgekomen, zie foto. De stick is een lippenbalsem in vorm van een potlood, de kleuren variëren van bijna transparant tot extreme kleur. Ook de cream lipstain lipgloss met een dekking als een lipstick is super mooi en erg gepigmenteerd en blijft lang zitten.


Ultra Vinyl Lip Pencil


Sephora cream lip stain lipgloss

Verder zijn de vloeibare foundations erg mooi, de mascara's zijn populair en de oogschaduw duo's zijn ook erg aantrekkelijk. Normaal gesproken kosten deze producten per stuk al rond de € 17,-, dat scheelt dus een hoop!

De actie geldt op alle make-up behalve de grote paletten en de make-up lessons. Ook de penselen doen niet mee met de actie.

Als je één van deze dingen wil, adviseer ik je wel snel te zijn. Dit zijn de producten die het eerst opgaan omdat ze zo populair zijn. Tijdens het prijzencircus is het ook altijd heel erg druk, dus wees er snel bij.

Het prijzencircus is van 23 maart tot 3 april, er wordt tussendoor nog wel bijgevuld maar sommige dingen gaan heel snel op.

Wat gaan jullie van Sephora kopen tijdens de actie?

15 reacties:

  1. O jee, dat is geen goed nieuws voor mijn bankrekening haha. Ik ga kijken of ik die week naar de Sephora in Groningen kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooooo !!! ik wis dat niet !
    ik ga daaar zeker even rondsnuffelen !

    Bedankt meid !
    liefssx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gelukkig heb ik dan net mijn loon! kan ik weer poeder in gaan slaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat ik sowieso primer en paletje(s) ga kopen en even kijk of ze een mooie lichte bijna-albino poeder voor me hebben ;)
    3 voor €10... Dat is bijna gratis man :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke reacties! ;)

    @ Charlotte

    De D10 is heel licht, misschien iets voor jou ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve anoniempje!

    Bedankt voor je kritiek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. OMG dat is idd bijna gratis =]
    geld deze actie ook op de kwasten van Sephora, of alleen de make-up?

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. sinds deze actie verslaafd aan sephora. kijken of ik nog wat nieuwe kleurtjes kan scoren.
    de primer is die ook goed voor oogschaduw. ik heb nl. ook een seal voor oogschaduw van make up professional en die 20,00 euro. dat scheelt dan weer.
    maar goed voor 3,33 moet ik het gewoon uitproberen. vreselijk deze actie elke keer weer. maar donderdag hoop dat het lukt om te gaan, want anders is het opperdepop.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klopt het dat de actie pas woensdagavond de 23e start voor de VIP pashouders en voor de rest op donderdag?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @Anoniem

    Klopt, de 23ste is er een koopavond. Dan begint het. Dat is alleen voor VIP pashouders. Maar je kan die pas makkelijk bij de deur maken, dan kom je ook binnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. weet iemand misschien tot wanneer die actie duurt?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @Anoniem

    Staat in het artikel, 3 april! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik baal nog steeds dat ik niks heb kunnen inslaan tijdens die actie.. :(
    Er is echt geen sephora in de buurt waar ik woon!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. weet iemand wanner is die actie weer?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...