woensdag 2 maart 2011

LUSH lemony flutter nagelriem verzorging


Een tijd geleden was ik bij Lush, waar ik zeer over te spreken was. Ik liet al zien dat ik ontzettend blij was met mijn bubblegum lipscrub, maar dit product is ook iets waar ik niet meer zonder kan. De Lush lemony flutter, een boterachtige crème voor je nagelriemen.

Ik was vroeger een echte nagelbijter. Dat kun je ook echt zien aan mijn nagels en nagelriemen. Zij kunnen dus echt goed wat verzorging gebruiken. Eerst gebruikte ik eigenlijk alleen een handcrème, prima opzich, maar sinds ik dit gebruik kan ik niet meer zonder.


De crème smeer je op je nagelriemen om ze zacht te maken en te verzorgen. Zo ga je velletjes tegen en ziet het er een stuk beter uit. De textuur is heel boterachtig, dus niet een wax of een olie zoals de meeste nagelriem producten. De lemony flutter smeert heel fijn en wordt goed opgenomen. Het ruikt heel erg naar citroen, niet heel lekker, maar het stoort mij ook niet..

In het potje zit 50 gram, want ontzettend groot is voor zo'n product. Maar zoals op de verpakking staat, kan je het voor veel verschillende doeleinde gebruiken. Eigenlijk alle drogere plekjes op je lichaam, je ellebogen, je hielen, je tenen en zelfs op je lippen. Dat is maar goed ook, want het potje is één jaar houdbaar en je krijgt het gewoon echt niet op als je het alleen voor je nagelriemen gebruikt.


Ondanks de grote verpakking neem ik het dagelijks mee in mijn tas en smeer ik mijn nagelriemen minimaal één keer per dag in. Naast het feit dat ik het gewoon heel fijn vind en dat het heel verslavend is, knappen mijn nagels er ook heel erg van op. Veel minder velletjes, niet droog meer en geen ingescheurde nagelriemen meer. Ook is het veel makkelijker om je nagelriemen terug te duwen en weg te halen. Misschien dus toch weer swatches van nagellak op mijn eigen nagels op de site?

De Lush lemony flutter voor €9,50 verkrijgbaar bij alle LUSH winkels. 

6 reacties:

Tatjana zei

Ik heb hem ook gehad, alleen vind de geur toch echt te sterk.

Je kunt trouwens ook bij de Etos van die sample potjes kopen, en daar een beetje LF in doen voor in je tas!

Madelon zei

Het lijkt me een fijn product :D

robin zei

zie hem overal, i must have it too now! D:

Miranda zei

Ik lees zo veel goeds hierover. Als ik een keer bij de lush kom ga ik deze denk ik toch maar een keer halen

Maya zei

@tatjana

Ik vind dat zelf niet zo fijn in kleine potjes. Maar misschien een tip voor sommige meiden, dank je! ;)

@madelon @Robin @Miranda

Ik zou hem zeker testen als jullie bij de Lush zijn! ;)

Silke zei

Het is een fijn product ook voor je droge ellebogen

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...