dinsdag 11 januari 2011

Favoriete 10 beauty producten van 2010!



Het is zover! 2010 is geindigd en heeft plaats gemaakt voor 2011. Dat hebben wij uitbundig gevierd met z´n allen. Iedereen wens ik dan ook nog een Gelukkig Nieuwjaar toe.

Aan het eind van het jaar is er altijd een momentje dat je terug gaat kijken. Dat ga ik ook doen - op het gebied van beauty natuurlijk! Ik laat jullie mijn favorieten van 2010 zien - dit zijn producten waar ik in dit jaar niet zonder kon en ik heel vaak gebruik.

Kijk mee...




Producten uitzoeken voor dit lijstje is ontzettend moeilijk. Er zijn producten die ik een paar maanden gebruik - die ik dan fantastisch vind - en later een beetje vergeet of het na een lange tijd vind dat het z'n werking wat minder wordt. Eigenlijk had ik dan ook veel moeite maar 10 producten uit te kiezen en hadden er eigenlijk veel meer bij gemoeten. Maar dat laat ik voor de volgende keer. (eigenlijk heb ik al een beetje vals gespeeld door 2 nagellakjes als 1 te tellen omdat ik ECHT niet kon kiezen hihi).



Dit zijn de 10 producten in willekeurige volgorde:

1. Marc Jacobs - Daisy

Het enige parfum-product in het lijstje. Ik houd ontzettend van parfum, ik gebruik het dagelijks en meestal ook steeds een andere geur voor de afwisseling. Maar deze parfum blijft ECHT mijn favoriete parfum aller tijden. Naast de geweldige flacon ruikt het ook heerlijk bloemig en zoet. Dit is de eau de parfum in limited edition zilveren flacon.

 2. Clinique - High impact curling mascara
Er is maar één mascara die ik écht elke dag gebruik sinds ik 'm ondekt heb - nu ruim één jaar geleden. Dat is deze van Clinique. Hij heeft je mooie volume en krul maar de belangrijkste reden dat ik hem blijf gebruiken is dat je deze mascara aan het einde van de dag met warm water kan afwassen zonder kliederboel. Ideaal!


3. Lóreal - Super liner duo
Een mooie zwarte vloeibare eyeliner die goed blijft zitten en het makkelijk maakt een lijntje te zetten omdat het een viltje heeft i.p.v. een kwastje. De kleur is ook intens zwart die een beetje glanzend blijft. Deze gebruik ik bijna elke dag.

4. Dior - Nude foundation

Dit is een mooie natuurlijke foundation die je een subtiele glow geeft. Deze foundation wissel ik af met de Bourjois healty mix en 10h sleep - die eigenlijk ook mijn favorieten zijn maar waar geen plek voor was in het lijstje. De Nude vind ik toch net iets mooier.


5. OPI - Elephantastic pink & Chanel - Pulsion
Dit zijn mijn 2 favorieten nagellak merken en van die merken zijn dit in 2010 mijn favorieten kleuren. Sowieso houd ik erg van ROZE! Maar deze springen er echt uit voor mij en droeg ik heel vaak - zowel in de zomer als in de winter.


6. Sephora mattifying foundation powder
Ook de poeder is een product dat ik bijna dagelijks gebruik. Soms alleen als foundation - soms over mijn vloeibare foundation om af te poederen en iets meer dekking te krijgen. Hij ziet er op je gezicht niet zo poederig uit matteert heel mooi.


7. Too Faced - Powder pouf brush
Een super schattige roze kwast die heel zacht is. Van "teddy bear hair" zoals het merk het zelf noemt, geen natuurlijk haar dus. Ik gebruikt dit voor me hele gezicht of plaatselijk.

8. Chanel - lip treatment lipbalm
Deze lipbalm is heel lekker om je lippen mee te verzorgen. Hij is niet te vettig maar je lippen voelen wel gehydrateerd. Ideaal om alleen te gebruiken of als basis voor lipstick. s' Avonds gebruik ik de Rosebud lipbalm omdat die net even wat voller is.



9. Catrice - lipgloss glamourama
In dit lijstje zitten verder geen lipsticks of lipgloss omdat ik dat zovaak afwisselen en steeds weer een andere favoriet heb. Ik heb er echter wel een kunnen uitkiezen die ik echt fijn vind. De naam weet ik niet - jammergenoeg niet meer leesbaar - maar hij komt uit de glamourama collectie en het is een felle roze kleur zonder shimmer of glitter. Heel mooi.

10. Estee Lauder - night repair serum
Een heel fijn herstellend serum voor in de nacht en hydraterend voor overdag. Volgens Estee de levensverzekering voor de huid. ;) 



Dit was mijn lijstje! hope you enjoyed!

Ik ben weer klaar om in 2011 veel nieuwe producten te ontdekken, testen en te reviewen! :D

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...