zondag 15 mei 2011

Sephora Double Duty Scrub + Mask


Eerder had ik jullie al kennis laten maken met de geheel vernieuwde huidverzorgingslijn van Sephora in dit artikel. Dit is een product uit de groene lijn, de reinigingslijn. Het is een scrub die je eerst lekker in masseert en daarna 5 à 10 minuten laat zitten als masker. Dat is al de derde keer dat ik dit product koop, Héérlijk!

Deze scrub van bevat HydroSenn+, een verzachtend en hydraterend product. Dat maakt de huid zacht en de huid hydrateert. Het korreltje zorgen ervoor dat de huid gescrubt wordt, alle dode huid cellen worden dus verwijderd. Dat zorgt ervoor dat je een zachte en een gladde huid overblijft.

Het masker effect zorgt ervoor dat je huid gereinigd wordt en dat je een stralende huid krijgt. Het wordt opgelicht als het ware. Verder zit er zoals de rest van de huidverzorging van Sephora geen parabenen in en is het dermatologisch getest.




Ik gebruik dit masker bijna altijd onder de douche. Aan het einde van je douchebeurt dep je je gezicht een beetje droog, dan masseer je het product in. Je scrubt dan je gezicht. Daarna laat je het zitten en kan je andere dingen doen (bijvoorbeeld je lichaam scrubben) en je was het product er na 5 à 10 minuten weer vanaf.



Ik vind dit product echt zó fijn (ik heb het niet voor niets voor de 3e keer gekocht). Het maakt mijn huid zacht en stralend. Mijn make-up ziet er daarna ook veel beter uit, vooral mijn foundation. De scrub is niet heel grof, gewoon gemiddeld. Een echte milde scrub kan ik het ook niet noemen, het voelt gewoon prettig aan.

Als je de scrub op een nat gezicht aanbrengt is de scrub trouwens wat milder dan als je het op een droog gezicht aanbrengt, zoals bij iedere scrub eigenlijk.




Likes

- Je ziet en voelt direct resultaat
- Er zitten geen parabenen in
- Kost maar € 8,50!
- Heel fijn in gebruik

Dislikes

- Alleen bij de Sephora verkrijgbaar (voor sommige een nadeel die geen Sephora in de buurt hebben)
- Er zit 50 ml in, hij gaat dus redelijk snel op.

3 reacties:

Samantha zei

klinkt heel erg goed.
fijne revieuw

Asmae zei

Lijkt me een fijne scrub. Ik ga hem een keer uitproberen.

www.GlossyScene.nl (nieuwe blog)

Maya zei

@Samantha

Bedankt, hij is ook echt heel fijn! ;-)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...