zaterdag 19 maart 2011

Budget TIP: Make-up organizer


Mijn stash groeit steeds meer, daarom ben ik altijd wel bezig met verschillende manieren waarop ik het kan opbergen. Bij de Action kwam ik deze make-up organizer tegen, ídéáál! Er past redelijk veel in, hij staat ook nog eens mooi en hij is geheel budget-proof!


In deze make-up organizer passen veel verschillende producten van verschillende formaten. Er is een groot vlak voor je crémes of foundations, daarnaast kun je er penselen, potloden of mascara's in doen. Voorin kun je je lipsticks kwijt. In de make-up organizer doe ik de producten die ik het meest gebruik, zo kan ik er makkelijk bij. Dit scheelt enorm veel zoekwerk door je stash in de ochtend, die toch al altijd veel te kort zijn.




Het ziet er een beetje uit als een kantoorartikel, zoiets waar je je pennen en je paperclips in kunt doen. Het is eigenlijk ook wel een beetje hetzelfde idee, deze heeft alleen wat meer 'vakjes'. Hoge en lage, breed en smal. Hij is dus veel meer aangepast aan make-up producten, iets wat je niet overal kunt kopen.

Voorlopig heb ik mijn make-up organizer zo ingedeeld zoals je in de onderstaande foto's kunt zien. Maar ik denk dat dat regelmatig gaat veranderen omdat mijn favorieten natuurlijk ook veranderen, die laat ik dan ook iedere maand zien in een apart artikel.



Het ziet er erg luxe uit. Mooi glanzend materiaal en heel stevig. Dit zal een mooie aanwinst zijn voor op je make-up tafel. De make-up organizer is voor € 2,60 te koop bij de Action. Mooie deal dacht ik zo!

6 reacties:

Bianccc zei

Super handig !
ik ga er snel is voor kijken !
liefssbiancax

Deb zei

Wat 'n ontzettend leuk en handig ding! Heb hier helaas geen Action in de buurt. Dus moet even wachten tot ik weer eens in de stad ben ;-)

Maya zei

Leuk, zulke enthousiaste reacties! Ik zou zeker even gaan kijken! ;)

Sacha zei

Oh, echt handig, en al helemaal voor dat geld. Weet nooit zo goed waar ik m'n dagelijkse spulletjes op moet bergen, misschien dus maar eens zoiets aanschaffen.

loukbeauty zei

Dat is echt handig!
Ik had niet verwacht dat het zo goedkoop zou zijn
Dan ga ik even bij de action kijken!

Pamela zei

Ha, die heb ik afgelopen zaterdag toevallig gekocht! :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...