donderdag 30 juni 2011

Chanel Lagons oogschaduw (Les 4 ombres)

By Jamie:

Ik hou eigenlijk helemaal niet van oogschaduw. Helaas voor mij ben ik ontzettend fan van Chanel, de maker van (in mijn ogen) prachtige paletjes. Een daarvan is Lagons, een limited edition uit de voorjaarscollectie.

Toen ik dit paletje zag, was ik al op slag verliefd. Ik vond de blauwe kleuren zo ontzettend mooi, en toch twijfelde ik heel erg of ik hem wel of niet aan zou schaffen. Want zoals ik net al zei, ik hou niet van oogschaduw. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan, en ik ben er heel blij mee!



Het product.
De swatches zijn als volgt gemaakt: Linksboven, rechtsboven, linksonder, rechtsonder. Je krijgt twee applicators per palet, maar eentje had ik al gebruikt dus dat zag er niet zo netjes uit. De verpakking is zoals je gewend bent van Chanel: Strak zwart, in een mooi fluwelen hoesje.



Mijn mening.
Ik ben gevallen voor de mooie blauwe kleuren, maar op mijn ogen vallen ze af en toe een beetje grijzig uit. Verder, om de kleuren echt mooi op je oog te krijgen, zijn de applicators die bijgevoegd zijn het beste om te gebruiken, omdat de kleuren met een gewoon oogschaduw penseel niet gepigmenteerd op je ogen komen. Nadeel hiervan is dat je vrij moeilijk kleuren op precieze plekken kan aanbrengen. Verder vind ik het, zoals de andere paletjes, hele fijne kwaliteit.



Voor- & nadelen.
+ Mooie kleuren
+ Goede kwaliteit.

- Limited edition, dus nu nog moeilijk te krijgen.
- Met de applicators kan je niet precies aanbrengen.

3 reacties:

Janet zei

Wat een mooi paletje! :)

Pamela zei

mooie kleurtjes!

ik zou het zelf nooit kopen, want deze kleuren staan mij niet!

Evelien zei

Mooie kleuren, maar erg prijzig denk ik!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...