donderdag 10 november 2011

Sleek iDivine oogschaduw palet: Oh so special + Monaco (swatches)


Sleek iDivine oogshaduw paletten. Ik denk dat iedereen ze wel kent, het is een echte hype! Ik had er zoveel goed over gehoord dat ik ze ook graag wilde proberen. Ik koos twee paletten uit, de Oh so special en de Monaco en besloot deze online te kopen. Kijk mee naar de foto's en de swatches.


Er zitten een aantal paletten in de vaste collectie, maar er komen om de zoveel tijd ook limited editions uit. Ik koos twee paletten die bruikbare kleuren hebben voor overdag, maar waar ik ook een goede avondlook mee kan maken. Het zijn deze twee geworden! Ik heb deze twee paletten bij Enchantra.eu gekocht. Ze hadden nog meer keus, maar deze zijn naar mijn mening echt het mooist.

De verpakking is mooi strak en er zitten 12 oogschaduws van 1,1 gram in. Ik vond zelf het palet op internet altijd groter lijken, maar hij is groot genoeg. Dan nu het allerbelangrijkste: het pigment is echt geweldig! Het merk is oorspronkelijk bedoeld voor de donkere huid, vandaar ook dat het pigment zó ontzettend goed is. En het mooiste is, het is budgetproof. Je betaald voor een palet € 7,25.




Sleek iDivine palet: Monaco





Sleek iDivine: Oh so special




Het merk is alleen online te koop, er komen dus nog wel verzendkosten bij. De verzendkosten zijn bij Enchantra heel laag als het door de brievenbus past, ik heb €1,95 verzendkosten moeten betalen. Wel als risico dat het stuk kan gaan, wat bij mij gebeurd is (zie midnight garden uit het Monaco palet). Wil je dit voorkomen, dan kan je beter het zekere voor het onzekere nemen en voor pakketpost kiezen (ongeveer €5). Gelukkig geeft enchantra hele goede service en ik heb zelfs een leuk konad nagelstickervel als cadeau erbij gehad, heel attent!

Ik ben heel enthousiast over deze paletjes en kan niet wachten totdat ik hier looks mee kan gaan maken !

5 reacties:

Wilma zei

Wat zonde dat je Midnight garden kapot is gegaan. Hij ziet er gelukkig nog wel bruikbaar uit. Ik vind het oh so special palet het mooiste!

Cindy zei

Wow! Het pigemnt is geweldigggggg!

Asmae zei

Ja, die Sleek palette zijn goed! Ben daar ook tevreden over! :) Binnekort ga ik nog meer palettes bestellen. <3

Maya zei

Jaa, de kwaliteit is zeker goed :)

Astrid zei

Wauw dat Oh So Special pallete heeft mooie kleuren!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...