zondag 19 februari 2012

Chanel Rouge Coco Lipstick #19


Als ik aan mooie, fel rode glanzende lippen denk, denk ik maar aan één iemand. Juist ja, Gabrielle Chanel. Het hart en ziel achter het merk Chanel. Gabrielle hield van het simpele, toen alle vrouwen in die tijd met strakke korsetten en kleurrijke hoepel jurken liepen, droeg zij graag zwarte kleding en combineerde dat met mooie parels om haar nek en natuurlijk fel rode lippen. Dit gaf een mooi contrast en liet haar huid stralen. Vandaar ook dat deze kleur naar haar vernoemd is, de Rouge Coco lipstick in nummer 19 Gabrielle. 

Zelf draag ik eerlijk gezegd niet vaak rode lipstick, het is voor mij echt een kleur voor een speciale feestelijke gelegenheid. Zoals ik een hele tijd geleden in dit artikel liet zien, waar Jamie en ik beide rode lippen hadden tijdens de feestdagen. Maar ookal doe ik het niet vaak op, ik vind dat iedere vrouw een mooie rode lipstick in haar collectie moet hebben. Dit is zo'n kleur die iedereen staat. Het is dus een echte musthave!

 


Dit is hem dan, de Rouge Coco lipstick van Chanel. Deze lipsticks behoren echt tot mijn favorieten. De nummer 19 is een creamy lipstick, hij heeft geen glitter of shimmer erin zitten. Wel geeft hij een hele mooie glans en is heel erg gepigemteerd. Ook bevat hij hydraterende ingrediënten, dit zorgt ervoor dat hij aanvoelt als een lippenbalsem en de lippen verzorgd.





De huls is heel luxe zwart met goud en voelt zwaar. Je hoort bij het dichtdoen van de lipstick ook dat de bekende Chanel 'klik', het geluidje dat het maakt als je het dichtdoet. Verder mooi strak en simpel, daar houd ik van.




Hieronder die je de swatch op mijn lippen en op mijn arm. Ik vind het echt een hele mooie kleur en het voelt heet zacht aan. De lipstick blijft best lang zitten, wel langer dan een gemiddelde lipstick. Maar na het eten moet je het toch wel even bijwerken, voornamelijk omdat de glans er dan vanaf is en het er dan minder netjes uitziet. Verder is de kleur echt prachtig en draag ik deze lipstick graag als ik een feestje heb met een leuke little black dress.

 




De lipstick is te koop voor € 29 in de luxe parfumerieën.

Dragen jullie weleens rode lipstick?

14 reacties:

  1. Heel interessant om te lezen :). Het is echt een mooie kleur en ik ben er nu echt wel nieuwsgierig naar geworden! Ik ga hem zeker eens uittesten :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. rode lipstick vind ik iets te gewaagd voor mezelf

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een prachtige kleur!

    doe je mee aan mijn winactie?
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldige kleur staat echt prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi! Ik draag zelf best graag roze lipstick. Ook gewoon overdag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Ik draag alleen licht roze overdag, anders voelt het al gauw too much. :)

      Verwijderen
  6. Wauw! hele mooie kleur!


    xoxo 2NDtheytalk.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw de kleur staat je echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Woohh, die is mooi! Echt een perfecte kleur gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...