woensdag 2 februari 2011

Eyeko fat balm's - Frosting, Toffee & Cherry


De Eyeko fat balm's zijn, samen met de 3-in-1 cream, de bekendste producten van het merk. Dit zijn grote sticks met een kleurtje die je als gekleurde lippenbalsem of als blush op je wangen kunt gebruiken. Ik kwam ze overal in stash filmpjes tegen en op het internet  en ben erg nieuwsgierig geworden of ze echt zo bijzonder zijn.  

Eyeko is een merk uit Engeland met veel schattige, leuke producten. Zoals de nagellakjes, lipglossjes, en natuurlijk de bekende 3-in-1 cream extra glow en de 3-in-1 tinted cream (binnenkort een review). 

De fat balm zijn er in verschillende kleuren, ik heb er drie varianten van de Frosting - dit is een donker roze kleur, de Toffee - een beige nude kleur en de Cherry - een donker rode/bordeaux kleurtje.

Cherry - Toffee - Frosting
De verpakking is helemaal grijs, dit is vernieuwd, ze waren eerst namelijk roze - wat ik erg jammer vind trouwens want ik hou van roze. Wel hebben de fat balm's nu een SPF 15 erin zitten oftewel een zonnenfactor, wat natuurlijk ideaal is voor de zomer.

Ik zelf vind de fat balm's erg leuk. Handig om mee te nemen, want ookal is de stick groter (lees: breder), het geheel is toch iets compacter dan een normale balsem. De sticks ruiken ook heel lekker - vooral de Cherry - die ruikt ook echt naar kersen. Ik vind de geur erg prettig, mar als je een allergie voor parfum hebt kan je dit product beter overslaan omdat dat er toch echt inzit.
De kleuren zijn goed gepigmenteerd, de donkere kleuren zien er zelfs een beetje uit als een lipstick op je lippen. Ook als blush zijn ze goed te gebruiken omdat ze een mooi kleurtje hebben, en is hij helemaal niet sticky waar ik wel een beetje voor vreesde.


Een paar nadelen zijn wel dat de stick erg groot is voor je lippen en dat het dan een beetje lastig kan werken. Voor blush heeft hij juist een perfecte formaat maar je moet hem wel deppend aanbrengen, want als je smeert - is dat heel moeilijk uit te smeren of te blenden.

Al met al ben ik heel tevreden met de producten, Frosting (de roze) is toch wel echt mijn favoriet. Je kan Eyeko bestellen op hun eigen website www.eyeko.com voor € 7,50 p.s. en verzenden is altijd gratis.

2 reacties:

Bianccc zei

ooo ik heb er ook al veel over gelezen en ben er super benieuwd naar ! :d
idd jammer datdie nu grijs is want i love pink ! (L) Ik denk dat ik hem ook maar gaat bestellen

liefs Bianca
x

Evelien ♥ OhFashion.nl zei

Handig zo multifunctioneel! En mooie kleurtjes!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...